TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Czy kupisz The Sims 3 ? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49188)

Fizzly 25.05.2009 20:51

Odp: Czy kupisz The Sims 3 ?

Cytat:

Napisał Mamełe (Post 1028724)
To jest normalna kolej rzeczy dla kazdej swietnie sprzedajacej sie gry, ze wychodza nowe czesci. Swoja droga simsy i tak wychodza dosyc rzadko (nie licze dodatkow, tylko pelne gry). Pierwsza czesc pojawila sie prawie 10 lat temu (do dzis pamietam jak kupilam w empiku i nie bylo w niej kodu seryjnego :/). Druga czesc 5 lat temu. Nie znam dobrze sprzedajacej sie gry, ktorej kolejne czesci wychodzilyby co 5 lat.
to oczywiste, ze chodzi tu o kase. Zasadniczo przeciez po to wytwarza sie produkty, zeby je sprzedac.

No dokładnie, też nie rozumiem, dlaczego koleżanka się burzy. Logiczne, że robią tę grę dla kasy. A czy ja kupię? Raczej tak. Spróbowałem i wiem, że jednak warto. ;)

menowa 26.05.2009 21:17

Ja jeszcze kilka dni temu postanowiłam że kupię simsy3. Planowałam kupienie lepszej karty graficznej i innych tego rodzaju rzeczy aby mój komp uciągnął grę. Jednak dzisiaj czytałam komentarze na temat gry, zarówno na tym forum jak i na innych stronach i stwierdzam, że to nie dla mnie. Najbardziej mnie przeraża brak możliwości przyspieszenia czasu. Do tego dochodzi mało mebli, fryzur itp.
Poczekam, może wyjdzie jakaś wersja "delux" lub coś w tym stylu która będzie bardziej dopracowana.

Nadine 26.05.2009 21:45

Ale nie powinnaś się zniechęcać do tej gry na podstawie opinii wyczytanych w internecie, o ile masz taka możliwość lub będziesz miała, spróbuj sama pograć u jakiejś kolezanki/kuzynki/cioci/czegotamchcesz. W sumie ja jak sie naczytalam niektorych wypowiedzi, to stwierdzilam, ze pieprze simsy i jak tak to ma wygladac, to nie gram, a wlasciwie spodobalo mi sie. I mozliwosc przyspieszania czasu JEST, chociaz niezbyt szybka, no ale wersja, ktore posiadaja wszyscy tutaj ponoc rozni sie od tej oficjalnej, wiec nie ma co narzekac. Plus fryzur faktycznie malo i niefajne, ale ea ma swoja strone, i wkrotce zaczna powstawac dodatki, ubrania nie sa zle, a jak mozna na nie ponakladac dowolne desenie to sa super i z meblami jak wyzej, lozka sa fajne ;d

słoneczko 27.05.2009 12:46

kupię simy 3 bo wydają sie super a po za tym gram w simsy od 3 roku życia

ultraviolence 27.05.2009 16:35

Cytat:

Napisał Nadine (Post 1030972)
spróbuj sama pograć u jakiejś kolezanki/kuzynki/cioci/czegotamchcesz.

Chyba kogotamchcesz - trochę więcej szacunku, ludzie to nie przedmioty :P

Ja tak się właśnie zastanawiam, czy ją kupić czy nie. O ile opcje są dosyć ciekawe, o tyle nie do końca odpowiada mi grafika. No i jest parę wad, które mnie irytują... Myślę, że pogram trójką do premiery, a potem podejmę ostateczną decyzję.

Simsonowa 28.05.2009 18:44

Oczywiście że kupię ! Nie mogę się już doczekać ! < 3

bigkar 29.05.2009 07:17

Cytat:

Napisał nicram01 (Post 942380)
Witam!
Czy kupisz The Sims 3 ?

no właśnie kupisz czy nie kupisz

Nie :)
Obejrzalam i podziekuje :) Pogram w SL a jak mi sie zrobi teskno to w TS2. TS2 kupilam wiec dlaczego mam kupic TS2 po raz drugi :P Bo niczym innym tenze produkt nie jest :)

Pozdrawiam

mysia450 01.06.2009 09:03

ja kupie bo juz mam zarezerwowana edycje kolewkcjonerska

Lawend 01.06.2009 14:30

ja chyba też kupię, przekonałam się do tej gry ostatnio ^^.

xXAkapitkaXx 01.06.2009 18:26

Ja mam zamiar KUPIĆ THE SIMS 3 Lecz są 2 okładki : 1 jest w romby w których są buźki , a na 2 są 3 simsy więc nie wiem czy któraś to nie jest pirat! Kto mi pomoze?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:47.