![]() |
Odp: Czy kupisz The Sims 3 ?
Cytat:
|
Ja jeszcze kilka dni temu postanowiłam że kupię simsy3. Planowałam kupienie lepszej karty graficznej i innych tego rodzaju rzeczy aby mój komp uciągnął grę. Jednak dzisiaj czytałam komentarze na temat gry, zarówno na tym forum jak i na innych stronach i stwierdzam, że to nie dla mnie. Najbardziej mnie przeraża brak możliwości przyspieszenia czasu. Do tego dochodzi mało mebli, fryzur itp.
Poczekam, może wyjdzie jakaś wersja "delux" lub coś w tym stylu która będzie bardziej dopracowana. |
Ale nie powinnaś się zniechęcać do tej gry na podstawie opinii wyczytanych w internecie, o ile masz taka możliwość lub będziesz miała, spróbuj sama pograć u jakiejś kolezanki/kuzynki/cioci/czegotamchcesz. W sumie ja jak sie naczytalam niektorych wypowiedzi, to stwierdzilam, ze pieprze simsy i jak tak to ma wygladac, to nie gram, a wlasciwie spodobalo mi sie. I mozliwosc przyspieszania czasu JEST, chociaz niezbyt szybka, no ale wersja, ktore posiadaja wszyscy tutaj ponoc rozni sie od tej oficjalnej, wiec nie ma co narzekac. Plus fryzur faktycznie malo i niefajne, ale ea ma swoja strone, i wkrotce zaczna powstawac dodatki, ubrania nie sa zle, a jak mozna na nie ponakladac dowolne desenie to sa super i z meblami jak wyzej, lozka sa fajne ;d
|
kupię simy 3 bo wydają sie super a po za tym gram w simsy od 3 roku życia
|
Cytat:
Ja tak się właśnie zastanawiam, czy ją kupić czy nie. O ile opcje są dosyć ciekawe, o tyle nie do końca odpowiada mi grafika. No i jest parę wad, które mnie irytują... Myślę, że pogram trójką do premiery, a potem podejmę ostateczną decyzję. |
Oczywiście że kupię ! Nie mogę się już doczekać ! < 3
|
Cytat:
Obejrzalam i podziekuje :) Pogram w SL a jak mi sie zrobi teskno to w TS2. TS2 kupilam wiec dlaczego mam kupic TS2 po raz drugi :P Bo niczym innym tenze produkt nie jest :) Pozdrawiam |
ja kupie bo juz mam zarezerwowana edycje kolewkcjonerska
|
ja chyba też kupię, przekonałam się do tej gry ostatnio ^^.
|
Ja mam zamiar KUPIĆ THE SIMS 3 Lecz są 2 okładki : 1 jest w romby w których są buźki , a na 2 są 3 simsy więc nie wiem czy któraś to nie jest pirat! Kto mi pomoze?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:47. |