![]() |
Odp: Zalety i wady The Sims 3.
A jeszcze z tego co widzialam na screenach, to wrocili do pomyslu z TS1 i krasnal ogrodowy jest ozywiony. Bardzo mnie to cieszy :)
|
Ładna wymiana zdań ;-)
To ja jeszcze dodam, że już można "ściągać" dodatki do The Sims 3 -> http://www.thesims3.com/ O ile dobrze tu napisali, można zobaczyć jakie opcje będą przy tworzeniu sima. Na tej stronie, w zakładce "Giełda Wymiany -> Simowie" po lewej mamy wypisane te opcje. Po kliknięciu na "Zaawansowane" ('Giełda Wymiany' -> 'Simowie') mamy wypisane np. cechy charakteru :-) [ http://www.thesims3.com/advancedSearch.html ] Poza tym pytanie do osób które grały :-) Jak to jest z wybieraniem cech charakteru? Czy jest limit - czy można wybierać ile się zechce? |
5 cech można wybrać.
|
Agnes, o fuj :x
przez ciebie przeszła mi cheć na gre |
A propos tych mebli już dostępnych na oficjalnej stronie TS3. Strasznie dużo ich tam! Ponad 120 jeżeli dobrze policzyłem! Szkoda, że każą sobie za ten luksus płacić, a przedmioty na prawdę interesujące! :(( Mogliby przynajmniej jeden z tych kompletów od razu do gry dołączyć!
|
Cytat:
Cytat:
Gdyby gra kosztowała o połowe mniej i nie musiałabym ładować mnóstwo pieniędzy w swój komputer aby tą grę uciągnoł to może kupiłabym ją sobie żeby samemu zobaczyć. Ale nie odczuwam na dzień dzisiejszy takiej potrzeby ... |
Cytat:
|
A mi się nie podoba to że jest mało rodzai interakcji (przyjazne itp. ) i strasznie trudno jest zakochać się w nowo poznanym simie. Być może to nie problem ale moja simka szukając kogoś zawsze do siebie zniechęca.
|
[b] anaa4 [b/]
Ustaw sobie "romantyczkę" w cechach. Łatwiej podrywa. Pozdro, Lidka |
Interakcji jest mało , ale przecież podstawowa 2 też nie była powalająca! Nie wyobrazam sobie grac w sama podstawe bez dodatkow. tak samo bedzie z simsami 3 poczekamy i sie doczekamy kolejnego dodatku. Gdyby mieli tak wszystko do kupy zebrać to chyba tylko by na plytkach blu-ray ale to mało kto moglby sobie na nie pozwolic ;]
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:53. |