TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Błędy EA ;) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50967)

Miko 10.07.2009 23:23

Odp: Błędy EA ;)

Cytat:

Napisał Upadła Dusza (Post 1069949)
Zauważyłam błąd w okazjach (może i nie błąd, ale tak nie powinno być :P)
Mam sima, jest na ostatnim poziomie kariery wojskowej. Pracuje tylko w poniedziałki. Dostał okazję z pracy, jakiś nabór dzieci w szkole, miał na to czas do czwartku. Zrobiłam to we wtorek i pisało żeby iśc do pracy aby ukończyć (czy jakoś tak), dalej pisało że do czwartku, pomyślałam sobie że może do następnego, ale niestety. W czwartek o jakiejś tam godzinie wyskoczyło okienko, coś pisało, nie pamiętam co, ale okazja przepadła. I tak miałam już dwa razy. Troche bezsensu skoro pracuje w poniedziałki, a okazje ma do zrobienia do jakiegoś dnia, to nigdy tego nie zrobi :/

Można iść do pracy jak ma się wolne. Zakładka praca -> jedź do pracy ;)

Fatamorgana 01.10.2009 19:19

Kawa w ekspresie: Bananowa mocha w bitą śmietaną w polewie czekoladowej.

D:

doman145 01.10.2009 22:16

Gdy sim zdmuchnął świeczki to wybuchł pożar :D

Chloé 03.10.2009 11:56

Przy urodzinach - gra wygenerowała losowo cechę ze względu na "młodzienczy bunt" ale cecha nie pojawiła się wcale. Miałam już tak kilka razy.

Przy okazjach - termin minął (np w srode, dokladnie nie pamietam) ale ikonka w otoczeniu dalej widniała i w każdą środe był komunikat o niewykonaniu okazji i konsekwencjach w pracy (potrącenie kasy z budżetu).

Master of Disaster 22.12.2009 20:31

Qrde, czy w Simsach 3 nie ma jakiejś normalnej kawy, tylko te bananowe czy truskawkowe paskudztwa? Wiecie, w SimCity 4 jest taki fajny komunikat (mniej więcej dokładny cytat):
Cytat:

Wynaleziono gazowaną wiśniową kawę. "Wolałbym raczej napić się wybielacza" - stwierdza degustator.
Prawie jak w Simsach 3. Klikam na ekspres, a tam jakieś truskawkowe i bananowe (fuj! nie znoszę bananów!) wynalazki, a czegoś takiego jak np. mocne espresso, kawa z mlekiem i cukrem - nie ma. Może to nie jest błąd, ale strasznie mnie to wkurza!

anie_1981 22.12.2009 20:45

A mnie denerwuje, że jak mam np. parkę i kobieta ma skok w bok, zachodzi w ciążę z kochankiem, to mąż nie zrobi jej nawet awantury. Teoretycznie w życiu tez tak często jest, że facet wychowuje jakieś cudze dziecko i nawet o tym nie wie, ale czasem to jednak wychodzi na jaw, no mogłaby być jakaś awantura! Oh, a z błędów, to miewam niebieskie plamy zamiast parcel, a ostatnio to moja parka, która jest małżeństwem i mieszkają razem, oboje mieli pragnienie zamieszkania razem, a przecież od dawna razem mieszkają.

Taida 23.12.2009 12:52

Nie wiem czy to błąd, ale jest bardzo ciekawe. Otóż moja simka urodziła dziecko (widziałam na własne oczy jak to robiła),tylko że nie znam ojca! W drzewie genealogicznym nie ma ojca. Wygląda tak jakby było zaadoptowane, czy coś w tym stylu…tylko że przecież widziałam jak je urodziła… Tajemnicza sprawa…

anie_1981 23.12.2009 23:15

Niepokalane poczęcie...

ogonowa 24.12.2009 10:13

Cytat:

Napisał Taida (Post 1175055)
Nie wiem czy to błąd, ale jest bardzo ciekawe. Otóż moja simka urodziła dziecko (widziałam na własne oczy jak to robiła),tylko że nie znam ojca! W drzewie genealogicznym nie ma ojca. Wygląda tak jakby było zaadoptowane, czy coś w tym stylu…tylko że przecież widziałam jak je urodziła… Tajemnicza sprawa…

W końcu dziś Boże Narodzenie. :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:54.