![]() |
Odp: The Sims 3: Wakacyjne przygody - pierwszym dodatkiem do gry?
hm, jesli to ma byc przygodowka, to zdecydowanie nie. gdzie sie podzial wyjazd do hotelu, plaza, zwiedzanie, pelen relaks? :{
|
Cytat:
Cytat:
|
zapowiada sie ciekawie, aczkolwiek porazka dla mnie jest to, ze sim na wakacjach sie nie starzeje. zdecydowany krok w tyl
|
Ale w dodatku już są.
I tak niefajnie, no. Ekrany ładowanie są głupie. Mam nadzieje że przynajmniej nie będą takie jak w dwójce. |
Z tego co ja zrozumiałam ekran ładowania będzie tylko wtedy, gdy sim wylatuje na wakacje. Przecież nie pokażą jak wsiada do samolotu i ten samolot leci. Zamiast tego będzie jeden ekran ładowania.
Po przybyciu na miejsce okolica będzie taka, jak Sunset Valley, czyli spokojnie będzie można wszędzie iść bez ekranu ładowania. |
Fajnie by bylo gdyby dodali katastrofy samolotu :)
tak jak w trójce pechowcom uderza w dom meteoryt to pechowcy maja katastrofe samolotu ;p |
Sorry, ale to dla mnie jest dno.
"Sim Posiadając zerowy "poziom pobytu" możecie spędzić w lokacji tylko 2 dni " Czyli że trzeba coś robić żeby móc wyjechać na tydzień ? Gdzie Hotele, Plaża Wyspa, Tiwikiki (czy jakoś tak) Była najlepsza. EA próbuje zrobić z The Sims 3 grę przygodową i to mnie wq*rwia. Jak na razie ten dodatek zapowiada się fatalnie ;/ |
No, no, zapowiada się ciekawie. Może wraz z nadejściem nowego dodatku zdołam przekonać się do trójki? W każdym bądź razie, mam nadzieję, że EA tym razem nie da ciała i wreszcie wyprodukuje porządnego i dopracowanego packa... Screeny naprawdę wyglądają nieźle.
|
A czemu nie pokażą jak leci samolot.
Cóż ja jestem zbyt wymagająca jak dla twórców, chciałam bym móc sterować simami w samolocie, to był by odjazd :> |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:38. |