![]() |
Odp: Denerwujące momenty
Ja jak ostatnio gralam to wszystkim simom wyskakiwala bez przerwy opcja "gratuluj" i " rzucaj pilke". Szczegolnie na jednej parceli. W dodatku jak zaczynali juz cos robic to nie chcieli przestac chodzby i mieli zamarznac w ogrodku rzucajac ta pilke.
|
Niedawno wydarzyło się coś takiego: popsuł mi się prysznic i zatrudniłem majstra, jak majster przyjechał to w tym czasie moja simka była w łazience i majster nie mógł wejść do łazienki i machał tymi łapami, bo mu simka przeszkadzała, choć w łazience było dużo miejsca i wtedy zamiast poczekać aż simka wyjdzie, zabrał pieniądze, poszedł i nie naprawił prysznica! Szczyt Głupoty, nawet gorzej!
|
Ja najbardziej nienawidzę, gdy moim Simowie uczą się Tai-Chi i potem cały czas chcą je ćwiczyć. Przebierają się w dres i co jeszcze gorsze, uczą innych Simów.
|
@up, dokładnie! To jest straaasznie wkurzające, a w szczególności kiedy jest ślub. X.x
Dodatkowo wkurza mnie kiedy sim nie może się przedostać do celu, bo inny sim bądź jakiś przedmiot zagrodzi mu drogę. ;/ Ostatnio się męczyłem z 5 minut, aby dziecko doszło do tortu i zdmuchnęło świeczki ;/ |
Mnie najbardziej denerwuje to że simkom w ciąży szybko energia spada i są ciągle głodne . Mnie jeszcze też wkurza że jak jest godzina 18 i niemowlak ma zmienić grupę wiekową to to trwa kilka godzin i nawet kupno tortu czasem nie pomaga.
|
no przyznam że te małe dzieci lecące do kibla i bawiące się są denerwujące :O
|
Mnie strasznie irytują karaluchy. Wystarczy że sim jest zajęty swoim życiem, a tu gdy one się pojawią nierzadko zostawiają ślad w wspomnieniach(nawet jeśli chcesz je usunąć/wyrzucić/dzwonisz po tępiciela) a najczęściej masę śladów.. Cholernie wkurzające. ._.
|
Mnie denerwuje to jak simowie rozmawiają przy jedzeniu, a muszą iść do pracy za 0,5 h i w końcu nie zdążają zjeść do końca :/.
|
Mnie wkurza jak sim włącza gre komputerową lub robi coś samowolnie , i duchy które zostawiają po sobie kałuże .
|
Się wkur... jak cholera..
Robię ślub.. Jeden sim tańczy z bachurzycą, dwie simki sobie plotkują, a młoda para sobie sama bierze ślub.........] |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:37. |