![]() |
Odp: Atelier Invidii Semper
Bardzo ładna simka, jak również prezentacja, chociaż nie przepadam za różowym:P
|
Intenso, Sendri, Vipero Dziękuje serdecznie za komentarze:)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Naprawdę będę szczęśliwa, jeśli nie będziecie tylko zaglądać do tego tematu ale i komentować, bo to dla mnie znak, że kogoś to interesuje:) |
kocham ją a wszystkie uwagi inni powiedzieli <3
rozkopuję temat ;D |
Śliczne oczy, właściwie były pierwszą rzeczą, która zwróciła moją uwagę w tej prezentacji. Fryzura dobrze dobrana, a przy tym świetne tło. Jedyne co nie przypadło mi do gustu to tipsy. Nigdy nie byłam ich zwolenniczką, bo to takie 'łopatki'. Ogólnie simka bardzo ładna : )
|
Świetna, a prezentacja dodaje jej jeszcze większego uroku.
|
Zwykle lubiłam się pokusić o wybranie najładniejszego zdjęcia z Twoich prezentacji, ale tym razem wybór byłby bardzo trudny. Każda fotka jest bardzo precyzyjnym kadrem i w każdej zamknięta jest jakaś wyjątkowa refleksja. :)
Bardzo podoba mi się zestawienie barw. Jest tak kolorowo i świątecznie pomimo, że nigdzie nie ma czerwieni, która w dekoracjach tego typu często kojarzy mi się tandetnie. Z racji nagromadzenia dużej ilości dekoracji, aranżacje są bardzo dynamiczne, ale zupełnie pozbawione chaosu. Wszystko ze sobą pięknie współgra jak świąteczna melodia. Simka również bardzo mi się podoba. Idealnie dobrałaś jej fryzurę. ;) |
Myślę, że mogę ocenić simki na + ;)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Podejrzewam, że nikt inny nie skomentuje już, dlatego kochani BARDZO SERDECZNIE PIĘKNIE Wam dziękuje:) |
A ja będę chamska i na złość Ci jeszcze skometuję Vadette.
Zrobiłaś jej bardzo ładną twarz, lubię takie wyraziste oczy u simek. Ale nie mogę ścierpieć tej turkusowej bluzki. Nie cierpię tego koloru :) Ps. Nie licz na mnie, że Ci będę wytykać błędy, bo na simach się nie znam. Po prostu jestem spamerką, która pisze: "Podoba mi się" lub "Nie podoba mi się" ;) |
Ah, Bjorka bo Ty być złośliwa w administratorska natura swa:D
Ale za to Ci bardzo dziękuję : * Patrząc na tą simkę teraz, też zmieniłabym jej sukienkę, na początku miała ona sweterek ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:38. |