![]() |
Odp: Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009
Chryzia- mam pomysła! :)
Może temat następnego Twojego artykułu byłoby "Jak podlizać się moderatorom?" Mi by się przydało :D |
Chryzia i tak była najlepsza \m/
|
Chryzia ma klasę i nic tego nie zmieni
|
nie mogę doczekać się następnego numeru. najbardziej podobała mi się Ciocia Chryzia xD No i horoskop też jest super ;)
|
Ogłoszenia: może być
Simowe nowości: gut Wywiad: porażka Ciocia Chryzia radzi: gut Humor: może być Horoskop: taki sobie (mnie nie ubawił) Kącik cafe: <3 Polecany filmy: może być Polacane dodatki z internetu: nie wypowiem się bo nie gram z dodatkami. Chyba, że własnoręcznymi nie jest źle ale nie jest też idealnie. Pracujta dalej |
wedlug mnie to ta wychwalana ciocia chryzia tylko powtarza w kolko to co wszyscy wiedza i to w najbardziej zenujacy sposob jaki sie da.
|
dzięki,zayebiście potrafisz zmotywować człowieka :*
i tak będę pisać w swoim żenującym stylu,czy Ci się to podoba,czy nie. |
Cytat:
|
Jak już pisałam,to był mój gorszy artykuł,nie miałam szczerze mówiąc do końca weny oraz pomysłu i wiem,że nie wyszło nic fajnego
ale dajce mi się rozkręcić,dobijanie durnymi tekstami nie jest zbyt miłe i motywujące muszę się wczuć w klimat,dopasować,okey? |
Cytat:
Ja chętnie przeczytałabym tekst na temat 'wpływ aktywności moderatorów na występowanie kretynów na forum internetowym' (oczywiście, nie mam na myśli tego forum). |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:20. |