![]() |
Odp: Kawały o Simach
Cytat:
To akurat kwestia z mojego fs Są dwie simki w sklepie i oglądają ciuchy . Jedna nagle pokazuje koleżance strój na co ona odpowiada -O nie jeszcze się w Zadecką zamienisz i będziesz mnie karcić. głupie troche |
nie wiem czy juz ktos napisal ale czytalem chyba kiedys taki dowcip że:
Tylko Chuck Noriss potrafi się przenieść to śiwata simów... |
lol... To każdy potrafi :D
- Gdzie jest moja lampka nocna?! Kochanie czy wiesz gdzie jest moja lampka nocna? - Była... - A gdzie teraz jest? - Gracz ją usunął kiedy spałeś... - To co ja zrobię teraz?! - Przejdź w Tryb Kupowania i daj mi spokój! |
Kasandra Ćwir pyta Mortimera:
- Tato wziąłes prysznic? - No tak jak cos zginie w tym domu to zawsze jest na mnie... |
Pewnego razu, pewien Sim poszedł sobie popływać. Po jakimś czasie zgłodniaj więc chciał wyjść z basenu. Rozgląda się, ale nigdzie nie widzi drabinki.
-Cholera! Co za debil wymyślił te wszystkie kody?! |
Wchodzi simka z chłopakiem do restauracji. Kelnerka pyta:
- Co podać? - a simka na to - Comans nana comdinuju kiko danie dnia. - a kelnerka pyta - Dwa talerze czego? |
Wiem że przerobione nie bijcie!!! :D
Przychodzi simka z córką do lekarza i mówi: -Kasandra stań prosto rzeby pan lekarz zobaczył jaka jesteś krzywa! Siostra zakonna simka pyta się dzieci: -Dzieci zgadnijcie co to jest: małe ,ma rudą kitkę i skacze po drzewach? Zgłasza się mała Kasandra: -Na 99% to wiewiórka ale jak siostrę znam, to może być i Jezus. Jasio, syn Brada i Tiffany ma dziś urodziny.Wygląda przez okno- -Mamo, mamo stryjki jadą! -nie mówi się stryjki, lecz stryjostwo. -Mamo,mamo wujki jadą! -Nie mówi się wujki ,lecz wujostwo. -Mamo ,mamo dziadostwo jedzie! Haha wiem że nie śmieszne :P |
Przychodzi kostucha do sima i mówi :
-daj mi 10000 simoleonów a odpuszczę ci śmierć -KLAPAUCIUS !!!! Kostucha go zabił i mówi: -rosebud baranie, rosebud suche troche |
Sim do sima:
-Siemka ziomal -Strzała. -Słuchaj,zadam ci pytanie,oki? -No dobra.Wal -Czytałem ,,Simfę" i tam jest napisane simorośl z dziecioroślą.Co to są? -No simorośl i dzieciorośl. -Ale co to jest? -No simorośl i dzieciorośl! -Ale ja sie pytam co to jest! -No simorośl to sim co rośnie! Drętwe troche ale nic innego nie przyszlo mi do głowy |
Wymyśliłam jeden kawał przez noc:D może nie zbyt śmieszny ale ok daję:
Idzie Kasandra Ćwir dróżką.Przychodzi Jasio Szmer. -Cześć -Cześć - odpowiada Kasandra i wbiega na kamienie. -Uważaj bo się przewrócisz!-Krzyczy Jasio -Daj spokój w naszym świecie nie da się przewrócić. -No fakt. Wchodzą na mostek. Kasandra chuśta się na barierce. -Kasandra uważaj bo wpadniesz do wody! -Daj spokój przecież w naszym świecie nie da się wpaść do wody. -No fakt..... W końcu usiedli na trawie. -Ten nasz świat w ogóle ma mnóstwo zalet.-Mówi Kasandra. I zasnęli.Obudzili się po paru minutach otoczeni kilkoma płytkimi kałużami. -Osz, to napewnoi mój gracz!-Denerwuje się Kasandra. -No co Ty przecież możemy je przeskoczyć -Eee.....-Zastanawia się Kasandra -Co? -Ten nasz zakichany świat! Zdaje się że ma tyle zalet a ci durnie z maxisa nie zrobili nawet animacji żeby przeskoczyć przez kałużę!-Wrzeszczy Kasandra -Ej nie przesadzaj!Jak urośniemy to poprostu przejdziemy po nich. Kasandra robi kwaśną minę i spuszcza głowę. -W tej zasra...nej grze nie da się urosnąć!!!-Wrzeszczy Kasandra. -No ale przynajmniej nie możemy umrzeć!-Uśmiecha się Jasio -Aaaa to zakichana gra!!! Teraz Kasandra i Jasio spędzą całe wieki na wysepce otoczonej kałużami :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:06. |