TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Pytania i Odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52908)

agnieszka130187 30.11.2009 17:43

Odp: Pytania i Odpowiedzi

Niestety jeżeli chodzi o tą isję co pisałam wcześniej, to nie działa skorzystanie z toalety... nie wiem jak w tej rodzinie znaleźć to wejście ehhh trudno. Mam pytanie odnośnie robienia nektaru.... gdzie mogę go kupić ? Znalazłam trochę w piramidzie, ale to wszystko i gdzie kupić maszynkę do robienia nektaru i czy da się robić z owoców, które są hodowane w SC i nie kupuje się ich na wakacjach, a tak ogólnie czy te owoce, które doszły nasiona można znależć tylko na wakacjach czy w SV też ?

HNL 30.11.2009 17:56

Nektar można kupić w Nektartnii we Francji. We Francji również zakupisz maszynkę do jego wyrobu (w sklepie z artykułami ogólnymi, albo też w Nektarnii - nie pamiętam już). Wszystkie owoce można wykorzystywać do jego produkcji.

first 30.11.2009 20:41

Siemka a gdzie mozna kupic obiekty od specjalnego kupca za monety ktore dostajemy za wykonywanie przygód nie moge znalesc tego kupca

Levkoni 30.11.2009 20:49

first kupiec jest oznaczony na mapie fioletowym kółeczkiem z jego twarzą, wystarczy wyjść do poziomu mapy i zobaczyć. Najczęściej przebywa na targu, ale nie zawsze.

agnieszka130187 30.11.2009 21:30

A co z tymi nowymi owocami co doszły, kupię je i znajdę tylko na wakacjach czy w otoczeniu SV też można zleźć te nasiona ?

HNL 01.12.2009 10:19

Tylko na wakacjach. Do każdego kraju przypisane są inne owoce.

Gabiq 01.12.2009 11:54

1. A co z kupnem domu? Czy można traktować dom we Francji jako "normalny" dom mieszkalny kiedy już się go nabędzie?
2. Można grać postaciami z poszczególnych krajów które tam mieszkają, mają swój domy?

Chloé 01.12.2009 12:01

1. Tylko na czas wakacji.
2. Nie można grać innymi postaciami chyba że za pomocą manipulacji kodem jako członkowie twojej rodzinki ale są z tym problemy więc nie polecam.

Cytat:

Napisał Bindi (Post 1161936)
Coś się stało z grą bo nagle po kolejnym przyjeździe nie można w grobowach wchodzić w interakcje z przedmiotami, mam zadanie do wykonania zabrać figurkę, skrzynia oznaczona jest a nic nie mogę zrobić, nawet przechodzić przez drzwi, tylko na zewnętrznym wyjściu jest dostępna opcja :(
Co robić??
Dodatków nie posiadam, tylko store.

Ponawiam.

agnieszka130187 01.12.2009 13:17

Rozumiem, ale można chyba sadzić te owoce w ogrodzie ? :)

HNL 01.12.2009 13:48

Oczywiście:)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:51.