![]() |
Odp: Simy Wikki TS3
Mi również simka bardzo się podoba. ;) Ma bardzo ładne oczy chociaż mają one nieco melancholijny wyraz. Trochę brakuje jej większego rozweselenia w twarzy co zresztą bardzo by pasowało do ogólnej stylizacji, ale to tylko taka moja subiektywna sugestia. ;)
Wykonanie simki jest jak zwykle bardzo staranne i najważniejsze - simka nie jest plastelinowa ! :D |
Cytat:
No nieważne. Ilona jest śliczna, tylko że jak DLA MNIE za chuda twarz. Ja wolę trochę bardziej hmm. powiedziałabym że grubsze twarze. |
Fajna ale te usta psują cały efekt 7,5/10
|
+ niezłe usta,
+ ciekawa karnacja + kolor włosów - okropna suknia - brzydkie oczy i ich makijaż - brwi niezbyt pasują - fryzura jest ładna, ale jej chyba niezbyt pasuje moim zdaniem 4/10 |
Muszę się zgodzić, brzydka sukienka :/ Natomiast piękna twarz, włosy i cała reszta ;)
|
Ciuchy mi się nie podobają, i według mnie nie za dobrze wygląda w drugiej fryzurze, ale w pierwszej cudownie, ogólnie ładna 9,5/10
A skąd masz takie oczy ?? |
To chyba przez brwi ma taką minę :P Na niektórych zdjęciach wygląda nawet realistycznie :) Ogólnie, podoba mi się.
9/10 |
Zarzucę tej simce tylko zbyt srogi wyraz twarzy. ;) Poza tym wszystko mi się podoba: wykonanie, dobranie dodatków, fryzura. A co do sukni, w moim odczuciu jej kolor wspaniale podkreśla karnację. ;)
|
śliczna simka!
w końcu jakaś niewypacykowana nie-plastikowa lala! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:18. |