![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
Cytat:
Dodatek rzeczywiście wydaje się być interesujący, a szczególnie ta część z meteorytami. :D |
Cóż ja mam dwie wątpliwości. Pierwszą już rozwiałam. Chodziło mi o to, żeby nie musieć jeździć z Simem do pracy. Ponieważ stare zawody są nadal "normalne", więc moi Simowie nie będą strażakiem czy stylistą i jest OK. Druga wątpliwość to sprawa kataklizmów. Jeśli nie można ich wyłączyć, to ja nie chcę tego dodatku. Może jestem dziwna, ale mi w dodatkach podobają się przede wszystkim nowe rzeczy do trybu budowy\kupowania\tworzenia Sima, oraz drobiazgi pozornie mało znaczące. Takimi drobiazgami w Karierze, które mi by się spodobały, są pranie i ten nowy tryb powiadomień, żeby nie zalewały całego ekranu. Podobają mi się jeszcze roboty i wizja nowego miasta... Dobrze wiem, że z dużych udogodnień w Simsach korzystam ze dwa tygodnie, a potem wracam do starej, kochanej monotonni. Więc muszę mieć możliwość grania po staremu.
|
A mi te kataklizmy bardzo odpowiadają :P ( hehe }:] ) Lubię gdy w simsach coś się dzieje. Wydaje mi się, że ten dodatek bardziej przypadnie mi do gustu niż WP. Ale poczekamy...zobaczymy... :)
|
Ja nie lubię, jak Simy tracą dorobek całego życia... :P
|
A myślicie ,że naprawdę będą trzęsienia ziemi?? Bo jestem ciekawa jak to będzie w grze wyglądać ... a jeżeli chodzi o deszcz meteorytów to ten kataklizm jest mi obojętny :D
Może poprzedni post dziwnie zabrzmiał, bo nie brałam pod uwagę konsekwencji :P a jestem bardzo ciekawa jak to będzie wyglądać w grze. |
Ja się cieszę na ten dodatek, tatuaże to jedna z tych rzeczy które zawsze chciałam mieć, bo z dodatków nieoficjalnych korzystać nie mogę. To plus motocykle i skóry da razem fajny efekt:) Jeszcze gdyby można było dodać pub dla motocyklistów, to już w ogóle miodzio :D
Co do kataklizmów, to myślę że będą one pojawiać się za sprawą nowej kariery wynalazcy, na filmiku nawet były pokazywane wybuchy i trzęsienie się ziemii/obrazu, więc zwyczajnych simów chyba nie dosięgną, taką mam nadzieję. Też bym nie chciała żeby mi meteoryty rozwaliły pieczołowicie pielęgnowany dom wielopokoleniowy. |
No właśnie... Jest zdaje się taka nagroda szczęścia życiowego, która wyłącza kataklizmy dla danego Sima. To pewnie działa jak nagroda "nigdy więcej rachunków". Tam gdzie Sim mieszka nie będzie kataklizmów\rachunków. Ale zastanawiam się, czy to będzie działać dla rodziny, jeśli ją porzucam i idę do innej. No wiecie. Jestem gdzie indziej i w tym czasie jest kataklizm...
|
Cytat:
To jakaś totalnie nierealistyczna bzdura, będę najwyżej wychodziła bez zapisywania... |
Moim zdaniem twórcy nie pozwoliliby na coś takiego. Przecież zniszczenie całego domu wiąże się z utratą dobytku, a niekontrolowane Simy nie odbudują same domów jak my tego nie zrobimy. Poza tym jeśli już meteoryty i trzęsienia ziemi, to raczej rzadko i nie nawiedzające domów... :) Nie wiem sam, ale jeśli każdy dom ucierpi w trzęsieniu to...
|
Ja od początku jestem napalona na ten dodatek ^^
Zawsze jest coś interesującego do zrobienia (oczywiście chodzi mi o nowe zawody), które oprócz przyjemności grania przynoszą także zyski ($$$). Pranie to taki szczególik, ale zawsze bardziej urealnia grę :3 Ciekawe czy ubrania będą mogły się w praniu zabarwić o_O No i nowe opcje. Na 87% kupię sobie ten dodatek. Jak w zapowiedziach samej gry The Sims 3 miałam wiele wątpliwości, początkowo w ogóle myślałam, że będzie to klapą, tak co do tego dodatku mam póki co pozytywne odczucia. A te kataklizmy mnie zastanawiają... To będzie tylko ten deszcz meteorytów, o którym się mówi czy także jakieś inne? Jak będą powodzie to stworzę sobie Polskę ;d Co do trzęsień, to może po prostu niedużo przedmiotów będą się psuć/tłuc. Tak, jak gdy złodziej coś ukradnie. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:17. |