![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Cytat:
|
Kamis to raczej chodzi o samoistne wyłączenie się gry, a nie przez naciśnięcie tych klawiszy... Mnie tez się gra wyłączała, ale po przeczyszczeniu komputera (w środku) sprężonym powietrzem wszystko działa normalnie... I mnie też nie wyskakiwał raport o błędach - nic... po prostu pulpit... Możliwe, że jakieś programy w tle (nie wyłączone), np. GG lub antywirus zakłócają pracę gry...
|
To był żart...
Mi też się tak stało. Ale tylko raz ;) Tak się wkurzyłam że przez tydzień w simsy nie grałam :P |
[Przepraszam, że post pod postem...]
Więc właśnie mam okazję, żeby stworzyć SimBota. I teraz muszę znaleźć/wyhodować Owoc Życia. I tu pytanie: Wiecie może gdzie on rośnie ? [chodzi mi oczywiście o Twinbrook] Albo gdzie znaleźć jego nasionko? Będę bardzo wdzięczna za pomoc :) |
Kamis: Jeśli chodzi o gotowy krzak życiodajnej rośliny to takiego w Twinbrook nie znajdziesz. Życiodajną roślinę można wyhodować jedynie z nasienia specjalnego, przy czym musisz akurat trafić na takie, w którym będzie życiodajna roślina, bo może być, np. krzak kwiatów śmierci. :) Życiodajna roślina (krzak) rośnie bodajże w Świątyni Niebios w Al Simharze wraz z krzakiem kwiatów śmierci.
|
Ku...rde...
I co ja teraz zrobię? Nie chce mi się tam 7 poziomu ogrodnictwa nabijać :( Zobaczę w tej Al Simharze... Ale dzięki Dziurawcu ;) |
Masz jeszcze jedno wyjście. Wpisz kody "Testingcheatsenabled true" i drugi "Buydebug on". W trybie kupowania pojawi ci się okienko ze znakiem zapytania, tam znajdziesz wszystkie sadzonki roślinę, również życiodajnego owocu.
|
Czy tylko u mnie gdy robię wynalazki złom tak szybko się czerpie? Czy żeby podnieść umiejętności wynalazcy trzeba wybrać tą opcję wynajdź czy jakoś tak?
|
Seth ja mam tak samo - każdy ma podczas opcji "wynajdź" zawsze zużywa się więcej złomu niż przy produkcji gadżetów/wynalazków, które już wynaleźliśmy. Aby podnieś poziom tej umiejętności albo wynajdujesz, albo czytasz książki, które najpierw trza kupić w księgarni - jest ich 3 tak samo jak przy gotowaniu czy majsterkowaniu. :)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:29. |