TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Belle Rose (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56095)

Extranjera 07.07.2010 14:58

Odp: Belle Rose

Specjalnie założyłam konto żeby napisać, że twoje FS jest po prostu genialne! Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka :)

rudzielec 07.07.2010 15:28

natalia bardzo mnie cieszy, że podobają Ci się wszystkie odcinki :) zdanie czytelników jest dla mnie najważniejsze :)

ZbuntowanaCóreczka nie spodziewałam się, aż takiego zainteresowania :) dziękuje za komentarz :) Kolejny odcinek już się pisze, mam jedną stronę w wordzie, więc pewnie w tym tygodniu dodam ;)

Kurcze... Właśnie zauważyłam, że liczba komentarzy przekroczyła okrągłą cyfrę 200 :O
Wypada wkleić jakiś bonus z tej okazji. Więc dodam te obiecane zdjęcia Marco, które niektórzy chcieli :) spodziewajcie się ich jutro :)

lithium 07.07.2010 16:16

uuu widze, ze w koncu temperatura miedzy glownymi bohaterami osiagnela maksimum >D nono czekam na wiecej!

Atena 07.07.2010 17:18

Fajnie, że Li Mei i Marco się pogodzili i już wszystko między nimi jest dobrze :)
Jak zwykle odcinek bardzo ciekawy i podobała mi się końcowa akcja. Widać, że Dante nie da za wygraną i skubany kombinuje na wszystkie sposoby. Niedobry chłopak ;D Czekam na dalszą część :D

Libby 07.07.2010 17:37

Odcinek jak zwykle fajny :P. Tak, jak się spodziewałam, godzenie się było bardzo gorące :P.
Ha! Wiedziałam, że Chris był podstawiony, ale w ostatniej chwili zakochał się w Li Mei :D. Dobrze, że bliźniak z miłością nadrabia za niego :P.
Czemu ten Dante taki obrzydliwy? To tak specjalnie?:P Już nawet ten Max jest znośny z wyglądu a na Dantego patrzeć nie mogę, choć może dlatego, że zawsze jest taki wykrzywiony...
Jeśli blondyn choćby draśnie Marco kulką, to się policzymy :P.
Czekam z niecierpliwością na odcinek i bonus :D.

Mikolea 07.07.2010 17:37

Ciekawe co Marco napisał na tej kartce :).
Tego się pewnie na razie nie dowiemy.
Dużo się działo i świetna scena pogodzenia.
Czekam na kolejny odcinek.
A co do tych kratek to zauważyłam je dopiero, jak o nich napisałaś.

lizzielovesit 07.07.2010 18:12

Nie może mi się nie podobać ! <3
SUPER, czekam na kolejne ;)

Vipera 07.07.2010 19:49

Świeeeeeeeeeeeetne jak zawsze!
Wczoraj napisałam najdłuższy komentarz w swoim życiu, więc dzisiaj już mi brak weny, ale informuję, iż przeczytałam... no i jak juz wczesniej napisałam, podobało mi się ;)
Czekam na next ;)

rudzielec 07.07.2010 19:49

Cytat:

Napisał foda-se (Post 1271788)
uuu widze, ze w koncu temperatura miedzy glownymi bohaterami osiagnela maksimum >D nono czekam na wiecej!

Będzie więcej, teraz dopiero się zacznie dziać :D

Cytat:

Napisał Atena (Post 1271857)
Fajnie, że Li Mei i Marco się pogodzili i już wszystko między nimi jest dobrze :)
Jak zwykle odcinek bardzo ciekawy i podobała mi się końcowa akcja. Widać, że Dante nie da za wygraną i skubany kombinuje na wszystkie sposoby. Niedobry chłopak ;D Czekam na dalszą część :D

Dante będzie kombinował aż do końca FS :D W końcu to czarny charakter :D

Cytat:

Napisał Libby (Post 1271883)
Odcinek jak zwykle fajny :P. Tak, jak się spodziewałam, godzenie się było bardzo gorące :P.
Ha! Wiedziałam, że Chris był podstawiony, ale w ostatniej chwili zakochał się w Li Mei :D. Dobrze, ż bliźniak z miłością nadrabia za niego :P.
Czemu ten Dante taki obrzydliwy? To tak specjalnie?:P Już nawet ten Max jest znośny z wyglądu a na Dantego patrzeć nie mogę, choć może dlatego, że zawsze jest taki wykrzywiony...
Jeśli blondyn choćby draśnie Marco kulką, to się policzymy :P.
Czekam z niecierpliwością na odcinek i bonus :D.

Za dużo wiesz Libby :D (żart :P) Co do Dantego to miał taki być :D A jak obrzydliwie namiesza w następnym odcinku... :D Na temat "draśnięć kulką" się nie wypowiadam bo już raz się wygadałam z bratem Marco :D

Cytat:

Napisał Mikolea (Post 1271884)
Ciekawe co Marco napisał na tej kartce :).
Tego się pewnie na razie nie dowiemy.
Dużo się działo i świetna scena pogodzenia.
Czekam na kolejny odcinek.
A co do tych kratek to zauważyłam je dopiero, jak o nich napisałaś.

Co napisał? B) już niedługo się dowiecie, ale jeszcze nie w następnym odcinku ;) A z tymi kratkami to musiałam napisać, żeby nie było, że jestem niesolidna w robieniu zdjęć :D

Cytat:

Napisał lizzielovesit (Post 1271943)
Nie może mi się nie podobać ! <3
SUPER, czekam na kolejne ;)

Dzięki lizzy :) następny po bonusie, jak dobrze pójdzie to w tym tygodniu jeszcze :)

kicia135 08.07.2010 14:17

Witaj...
Ja także założyłam konto by móc wypowiedzieć się na temat twojego fantastycznego FS. Nie wiem skąd wzięłaś fabułę ale podziwiam wyobraźni:) Przeczytałam wszystkie dotychczasowe odcinki i jestem pod wrażeniem. Pisz dalej i nie wmawiaj nam, że coś Ci nie wyszło. Dobrej weny życzę, czekam na bonusa i następny odc oczywiście...:)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:35.