![]() |
Odp: Vincent and Marco
Albo weźcie tego Dantego postraszcie gwoździarką.< a gdyby tak mojego kolegę z klasy postraszyć gwoździarką> Libby pożyczysz mi gwoździarkę.
|
Cytat:
Cytat:
Mnie już nic nie zszokuje po porannej niespodziewance :D Króliczku, czyżbyś jeszcze się nie wyrobiła z napisaniem? :D |
Ależ oczywiście, że się wyrobiłam. Wysłałam rudzielcowy bonus na maila :D
|
O zamiast Dantego to weźcie mojego kolegę z klasy zróbcie i niech w sesji weźmie udział wraz Vorgiem, który trzyma gwoździarkę i Kosiarzem z króliczkiem.
Ciekawe kto dodał tag: super hiper zajefane :d. :| |
ja dodałam tage super hiper zajefane
|
O, zapomniałabym, fantastyczną czwórkę dodałam ja xD
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
rudzielec jest offline bo siedzi na meczu :D
i pisze z telefonu :P zabiore sie za bonusa jak wroce do domu B) widzialam komentarze, ale nie mam sily czytac, jednak jak wroce to wam wszystkim pojade po premii :D |
Cytat:
O... Widzę, że Vipera dała komunikat o Bonusie... :rolleyes: Jak czytam te tagi to co chwilę wybucham śmiechem... xd |
Libby, tak, to miał być komplement ^^ Pamiętam, jaki przebieg wydarzeń opowiadania kiedyś wymyśliłam ^^ Oj, nacierpiała się bohaterka, nacierpiała
Smooth, na początku nie skojarzyłam, ale po odpowiedzi chrupka... Zgon na miejscu, przyczyna: zatrzymanie ataku serca z powodu rozległego ataku głupawki ^^ Która ostatnimi czasy strasznie często mi się zdarza : D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:36. |