TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Po Zmroku - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58126)

Kamis 31.10.2010 14:52

Odp: Pytania i odpowiedzi.

molly_k - chyba będzie potrzebna reinstalka...

molly_k 31.10.2010 14:57

Cytat:

Napisał Kamis (Post 1318535)
molly_k - chyba będzie potrzebna reinstalka...

O nie nie nie! Bo jaką mam gwarancję, że problem znów się nie pojawi?! A poza tym, czy będę mogła grać tą simką co teraz?! :(

nmin 31.10.2010 15:02

Cytat:

Napisał molly_k (Post 1318531)
Czy może ktoś mi pomóc z moim problemem? Nie ma nikogo w barach, dyskotekach itp. Barmani i bramkarze są niewidzialni i w gazetach nic nie piszą o miejscówkach! Przez to ta gra nie ma sensu! Pomocy!

U mnie jest dokładnie to samo, ale barmani i bramkarze po prostu długo się ładują i zawsze w końcu się pojawiają. W gazecie też nie mam bezpośredniej opcji typu "sprawdź miejscówkę", ale czasem po przeczytaniu gazety czy sprawdzeniu wydarzeń tygodnia na jakimś miejscu pojawia się ikonka miejscówki.

Lady88 31.10.2010 15:18

Na stronie www.simowie.info w jednym z artykułów jest napisane: "Jest wony taniec, a podczas tańczenia możesz tulić się w ramionach swojego partnera."
Czy ktoś z was się z tym spotkał? Jak można to zrobić?

molly_k 31.10.2010 15:40

Cytat:

Napisał nmin (Post 1318546)
U mnie jest dokładnie to samo, ale barmani i bramkarze po prostu długo się ładują i zawsze w końcu się pojawiają. W gazecie też nie mam bezpośredniej opcji typu "sprawdź miejscówkę", ale czasem po przeczytaniu gazety czy sprawdzeniu wydarzeń tygodnia na jakimś miejscu pojawia się ikonka miejscówki.

Problem polega na tym, że mam tylko opcję "Czytaj" w której to się pojawiało, ale już się nie pojawia, natomiast opcji "sprawdź wydarzenia tygodnia" już nie posiadam. The Sims to chyba najdroższa gra, która ma najwięcej dodatków drogich i najwiecej jest problemów z nią! Co dodatek to coś się rypie!

Kamis 31.10.2010 15:47

A ja mam inne pytanie. Założyłam zespól, ale nikt do mnie nie dzwoni żeby dać koncert :( Co robić?

adamo030 31.10.2010 16:55

A ja mam problem który mówię już po raz 4 i nikt nie raczy mi odpisać. Co zrobić jak w tym tworzeniu sima mi się komp wyłącza?

PoZmrokowiec 31.10.2010 17:06

Cytat:

Napisał Kamis (Post 1318594)
A ja mam inne pytanie. Założyłam zespól, ale nikt do mnie nie dzwoni żeby dać koncert :( Co robić?

U mnie na 9 tygodni Simowych zadzwonili tylko 2 razy :( . W telefonie klikasz na Prace i Profesje i wybierasz samozatrudnienie ,,Zespół'' .

Mamełe 31.10.2010 17:26

Cytat:

Napisał molly_k (Post 1318582)
Problem polega na tym, że mam tylko opcję "Czytaj" w której to się pojawiało, ale już się nie pojawia, natomiast opcji "sprawdź wydarzenia tygodnia" już nie posiadam. The Sims to chyba najdroższa gra, która ma najwięcej dodatków drogich i najwiecej jest problemów z nią! Co dodatek to coś się rypie!

Opcja wydarzeń tygodnia pojawia sie tylko jednego dnia, bodaj że we wtorki. Ja też nie codziennie mam informacje o goracych miejscówkach (w opcji czytaj, bo innej nie ma) a czasem jest tak, ze są dwie takie jednego wieczoru (jedna ogolnie goraca i jedna, ze goraca wsrod osobistosci, czy jakos tak).

anie_1981 31.10.2010 17:46

Można mieć zespół składający się z samych domowników? Czy wtedy każdy z domowników musi mieć samozatrudnienie "zespół"?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:35.