TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58145)

anie_1981 02.11.2010 21:58

Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry

Zmieniły się... i Oczyska takie świecące... feee.

molly_k 02.11.2010 22:22

Zębiska mają obleśne! I takie szczęki brzydkie :/.
A mnie irytuje to, że co chwila jakiś sim z okolicy staje się wampirem :/.
A zmieniając temat: macie tak, że wybudowałam dom, zostawiłam pusty do czasu, aż się moja simka dorobi kasy, chcę ją wprowadzać, a tam ktoś już mieszka :/. Tak jest ze wszystkim - z apartamentami też.

Lady88 02.11.2010 22:25

nie praktykowałam czegoś takiego, ale jeśli tak jest to bez sensu :/

Ilona 02.11.2010 22:39

Cytat:

Napisał Kowalino (Post 1318609)
Wiadomo, że grafika nie najważniejsza, ale granie w cokolwiek widząc same rozmazane tekstury odbiera mi zupełnie radość z gry.
Nie wymagam wszędzie grafiki rodem CryEnigne 2/3 (crysis/crysis 2) ale czerpię również radość z gry oglądając ładne widoki, które zapewnia lepsza jakość grafiki.
Taki Oblivion (2006) choćby, graficznie przy nim to ts3 może się schować, a wymagania znacznie mniejsze. :)

tak samo twierdzi moj brat-z tego co widze,to gracie w te same gry-ze sa gry o sto razy lepsze graficznie i o co najmniej polowe mniejszych wymaganiach,a tutaj co dodatek,to gra muli i do tego strasznie duzo wazy

a teraz z innej beczki,gdzies ktos podawal adresy wampirow w tej nowej okolicy i akurat jak je potrzebuje,to bnie moge tego posta znalezc,a chce te rodziny skopiowac i przeniesc do innej okolicy,wiec jakby kto wiedzial,gdzie jest ten post albo znal adresy,to prosze o linka

molly_k 02.11.2010 23:00

Wiem, ze jedna rodzina wampirów mieszka (mieszkała w moim przypadku) w apartamencie z zielonymi oknami tuż przy moście.

anie_1981 02.11.2010 23:22

Molly_k, ja mam tak zawsze z tymi domami. Ja nie lubię budować domów, więc jak jakiś zbuduję to go chowam go do biblioteki. Jak z jakiś powodów zaczynam grę od nowa, to lubię te domy od razu porozkładać w mieście. Gdy za jakiś czas, chcę tam kogoś wprowadzić, to już tam ktoś mieszka.... Wtedy po prostu przeprowadzam tamtą rodzinę byle gdzie, a moją daję do tego domu. Ja to nazywam "sprzątaniem po postępie historii".

hellraiser 03.11.2010 07:59

No, te wyprowadzanie się jest baaardzo irytujące. Kiedy chciałem aby moja Wampirella chciała wyrwać jakiegoś kolesia z 5 gwiazdkami Osobistości, już chciałem dzwonić do drzwi, a raczej bramy, a tutaj okazuje się, że dom jest pusty. Wkurzyłem się i go szukałem po mieście, wprowadził się do jakiegoś Tenderlova czy jak mu tam i co najlepsze - byli w sobie zauroczeni :O Trudno, i tak wyszła za niego dla pieniędzy :P

Ogólnie jeszcze ciekawą rzecz zauważyłem. Kiedy moja Wampirella-Gwiazda 5 Gwiazdkowa wyszła za mąż po raz drugi, to jej mąż-nie celebryta, od razu dostał 3 gwiazdki. Ich dziecko zaraz po wejściu w wiek dziecka także dostało 3 gwiazdki. Niezły będzie mieć start ;)

anie_1981 03.11.2010 12:58

To z tymi gwiazdkami to normalne. Ja wprowadziłam do mojej 5-gwiazdkowej parki dodatkową Simkę, żeby im sprzątała. Od razu dostała 3 gwiazdki, a wyszła prosto z CAS'a.

A propos wampirów, to u mnie w Bridgeport już żadnego nie ma :D Nie wiedziałam, że mam ich aż tylu, gdyby było ich mniej, to bym je leczyła, ale że aż tak dużo... To spotkały się z niszczarką. Wiem wiem, mojej aktywnej rodzinie nie zagrażały, bo niby jak, skoro bez mojej zgody chyba się nie da zostać wampirem. Ale ja gram kilkoma rodzinami... Teraz mam tylko jedną parkę, ale ich syn jest już nastolatkiem. Niedługo założy rodzinę i się wyprowadzi, a wtedy nie będę miała wielkiego wpływu na to, czy staje się wampirem, czy nie. Dlatego skasowałam wszystkie wampy. Poza tym to też rodzaj testu, bo lokali wampirów nie skasowałam, ciekawe, czy miasto znowu się z czasem zawampirzy...

PoZmrokowiec 03.11.2010 15:11

Cytat:

Napisał Chrzan (Post 1319804)
No, te wyprowadzanie się jest baaardzo irytujące. Kiedy chciałem aby moja Wampirella chciała wyrwać jakiegoś kolesia z 5 gwiazdkami Osobistości, już chciałem dzwonić do drzwi, a raczej bramy, a tutaj okazuje się, że dom jest pusty. Wkurzyłem się i go szukałem po mieście, wprowadził się do jakiegoś Tenderlova czy jak mu tam i co najlepsze - byli w sobie zauroczeni :O Trudno, i tak wyszła za niego dla pieniędzy :P

Ogólnie jeszcze ciekawą rzecz zauważyłem. Kiedy moja Wampirella-Gwiazda 5 Gwiazdkowa wyszła za mąż po raz drugi, to jej mąż-nie celebryta, od razu dostał 3 gwiazdki. Ich dziecko zaraz po wejściu w wiek dziecka także dostało 3 gwiazdki. Niezły będzie mieć start ;)

A powiedzmy jakbys byl znany jak Britney Spears i bys mial zone z dzieckiem to by nie byli znani i traktowani normalnie?

hellraiser 03.11.2010 16:42

Drogi PoZmrokowcu, zwróciłem na to uwagę, bo to jest urzeczywistnienie gry. Bardzo dobrze, że tak zrobili, ponieważ, tak jak mówisz, gdy np. Madonna związała się z jakimś Jesusem, to on automatycznie stał się sławny za ten romans. W Simsach też tak jest i bardzo mnie to cieszy. Tak samo z dziećmi, dzieci gwiazd też są w jakimś stopniu sławne. Może nie w takim stopniu, jak rodzice, ale sławę mają.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:18.