![]() |
Odp: Aktualizacje modów
Dzięki Ilona. To jeszcze poszukaj te na książki, OK? :D Ja ze stron z modami to niewiele znam szczerze mówiąc. Na razie mam dosyć wisielczy humor, bo Simy znowu mi zaczęły znikać. Myślałam, łudziłam się, że nowa łata coś naprawiła... Z tych błędów, które mam nic. Znowu muszę zaczynać wszystko od nowa. Solidnie mnie EA tym dodatkiem wkurzyli. Na pewno nie kupię nowego dodatku\akcesoriów, dopóki nie naprawią tych błędów.
|
jeszcze "goracy" mod na warzywa,owoce,ryby i ksiazki http://linna.modthesims.info/download.php?t=427297
|
Dzięki! Na pewno się przydadzą. Nie ma to jak kupić rekina w sklepie osiedlowym... :D
|
Rekina jak rekina, ale takie dziwne stworzenia jak ryby-mumie, ryby śmierci albo robo-ryby... :P
Co do tego moda, bardzo przydatny. Już nie muszę wbijać umiejętności, żeby mieć wybrane ryby w akwarium z NA (chociaż nie wiem dlaczego przestały być widoczne w nim ryby z PZ...), albo owoce. Tylko one mogłyby być lepszej jakości, ale sklepowe to sklepowe. :D |
U mnie też nie widać ryb z PZ w akwarium z NA. Od początku tak miałam.
|
a mam pytanie. jak to jest z tymi skinami ? bo niektórzy mają po kilkanaście skinów, i słyszałam że to jakiś mod. szukałam i nic nie znalazłam :(
|
Podobno musi być specjalny mod, który dodaje więcej tych "Kropek" w CAS, tam gdzie masz wybór skinów. Wtedy jak masz więcej kropek, to można dodawać do gry więcej skórek. Nigdy czegoś takiego nie stosowałam, więc nie wiem nic więcej. Gdy szukasz w internecie skórek i jest przy nich napis "default", to wtedy ta skórka zastępuje oryginalne skiny. Jeśli jest dopisek "non default", to wtedy jest to dodatkowa skórka, która niczego nie zastępuje i wymaga takiego moda, o którym wyżej wspomniałam.
|
dzięki :) . ale ma ktoś link do tego moda ? :)
|
Nie mam bladego pojęcia, który mod dodaje te kropki. Ja jednak wolę te skórki, które zastępują oryginalne, a nie dodają nowe. Dlaczego? Bo jak zastąpię brzydką skórkę EA, ładną z internetu, to wszyscy w mieście ładnie wyglądają. Jak dodasz nową skórkę, to będą mogli z niej korzystać tylko nowi ludzie, którzy będą korzystać z tej dodatkowej skórki.
EDIT: Miałby ktoś moda na szybkie czytanie? Kiedyś miałam, ale on był połączony z modem na kupowanie wszystkich książek. Wiadomo, że przy każdym dodatku dochodzą jakieś nowe książki, więc te mody trzeba ciągle wymieniać. Mam nowego moda na kupowanie książek, ale nie przyspiesza on czytania. Jak coś, to proszę o linka. |
Mam takie pytanie. Nie znacie może jakiegos moda albo programu, który pozwoli mi polaczyc drzewo genealogiczne? Jednemu mojemu simowi kompletnie obcieło, nie wiem dlaczego, nie ma w drzewie rodzeństwa i przodków, ma tylko swoją żone i dziecko i przodkow z jej strony. W drzewie genealogicznym jego rodzeństwa wszystko jest ok i on też jest. W relacjach ma rodzenstwo jako siostra, natomiast siostry nie maja znaczka brat, czyli odwrotnie. Próbowałam to zmienić The MasterController, ale po dodaniu siostry ona sie pojawia, natomiast znikaja jej przodkowie wiec juz calkiem lipa. Brakuje mi czegos w stylu simpe do dwojki :(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:49. |