TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59032)

Jeru 23.02.2011 17:53

Odp: Pytania i odpowiedzi

kurcze, pousuwałam wszystko, a rybków i mrówków nie ma :( ehhh, jakie oni te dodatki dziurawe wrzucają!

Searle 23.02.2011 20:17

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1365657)
To spróbuj ich wyprowadzić z domu i wprowadzić od nowa. Tylko się upewnij, czy będą mieli kasę na odkupienie domu, po tym, jak ich wyprowadzisz. Dla pewności wpisz im raz "Motherlode" (kod na kasę), zanim ich wyprowadzisz.

Dziękuję bardzo za pomysły, ale problem rozwiązał się sam. Uruchomiłam grę na drugi dzień i wszystko wróciło do normy (nie było już tego Grillowania).

makaronek 25.02.2011 17:08

Czesc,

Dzis poraz pierwszy zainstalowalem simsy w moim zyciu. Zrobilem to w nastepujacej kolejnosci:

01. The Sims 3 podstawa + najnowsza aktualizacja

02. The Sims 3 - Wymarzone Podróże + najnowsza aktualizacja

03. The Sims 3 - Nowoczesny Apartament - Akcesoria + najnowsza aktualizacja

04. The Sims 3 - Kariera + najnowsza aktualizacja

05. The Sims 3 - Szybka Jazda - Akcesoria + najnowsza aktualizacja

06. The Sims 3 - Po Zmroku + najnowsza aktualizacja

07. The Sims 3 - Impreza W Plenerze - Akcesoria + najnowsza aktualizacja

I moje pytanie brzmi - jak odpalam Impreze w plenerze, wszystkie poprzednie dodatki mam "wgrane" ? Czy to jest tak, ze kiedy chce pograc w Kariere, to musze odpalic Kariere, kiedy chce pograc w Po zmroku, to musze odpalic po zmroku ?

Pozdrawiam

Nunczaki Orientu 25.02.2011 17:19

O ile dobrze zrozumiałam, to żeby zagrać w Imprezę w Plenerze, to odpalas ikonkę z Po Zmroku. Jak chcesz pograć w Karierę, to odpalasz też Po Zmroku, bo Kariera będzie ze wszystkim co wgrałeś. Tak jest u mnie. :)
PS. Napisz, jeśli nie o to Ci chodziło.

Pytanie: Żeby uroddziła się dziewczynka, Simka ma pożrerać Jabłka, czy Arbuzy?

makaronek 25.02.2011 17:21

Alicia - dzieki

a do Twojego pytania - to arbuzy, jak chcesz chlopaka to jablka :) - akurat to przed chwila przeczytalem. Tylko tam ktos pisal ( 3x ) - wiec nie wiem czy to chodzi, ze masz zjesc 3 arbuzy.

Wiktoria__07 25.02.2011 17:29

Nie wiem dokłdie ile ale ja na twoim miejscu jadłabym tyle arbuzow ile się da :)

makaronek 25.02.2011 17:47

hmm nie wiem o o chodzi - mam zadanie, ze mam babce zrobic hot-dogi. Jak juz je robie na grilu, mam opcje zeby zadzwonic i powiedziec, ze sa gotowe - a gdy babka przychodzi, hot-dogi leza na stale, ale nie moge jej ich dac, wie ktos o co chodzi ?

Wielebny 25.02.2011 18:13

makaronek:
Nie ma znaczenie z której ikonki odpalasz grę.
Wszystkie dodatki współgrają z podstawką.

makaronek 25.02.2011 18:31

Dzieki Kowalino - a co z tymi hotdogami ? ( teraz mam inne tez zadanie - musze zrobic jakas potrawe i zawiezc do restaruracji - ale nie wiem jak to zrobic, jak daje wez talerz, to on go bierze i idzie jesc )

Owl Finch 25.02.2011 18:35

Musisz przenieść talerz do wyposażenia sima. Otwórz wyposażenie (plecak) i przeciągnij tam talerz o który Ci dokładnie chodzi.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:20.