![]() |
Odp: The Sims 3:Miejskie życie - Akcesoria
Zainstalowałam. Szału nie ma, ale wiadomo, to tylko akcesoria. Ciuchy są mniej więcej po połowie - połowa ładna, połowa paskudna ;) Fryzury ok, ale tylko dwie damskie i jedna męska. Z obiektów podobają mi się elementy placu zabaw, regały na książki, sprzęty i dekoracje do siłowni oraz pralka i suszarka.
|
Cytat:
|
ok.,zakupiłam akcesoria dzisiaj rano i...padlam ,gdy włączając grę program startu wołał o płytę z dodatkiem Pokolenia,a od akcesorii była w napędzie,wiec wgrałam cracka,czego za bardzo nie lubię,ale ten NoCD mod przestał działać
podobają mi się rzeczy,ale nie mogę znaleźć tych regałów http://img819.imageshack.us/img819/5243/31570203.jpg może mi ktoś powiedzieć w jakim katalogu je znajdę? |
Mi i tak najbardziej podoba się drzewko "Klub dzieciaków", zwykły, drewniany domek. Jest ładnie wykonany i można się bawić w piratów... Poza tym to obiekty są ładne, ale nie rewelacyjne. Na razie wydaję opinie na podstawie screenów i filmików, ja jeszcze nie mam tych akcesoriów, przyjdą prawdopodobnie jutro. Niby wysyłka kurierem, ale dosyć tania, więc nie bardzo wiem co mam o tym sądzić.
|
Z tego co pamiętam, te "regały" to tylko ozdoby i są w dekoracjach - w każdym razie nie próbowałam na nich nic stawiać.
|
Mi chyba będzie się bardzo podobała ta dekoracja z torbą i butami... Wygląda ślicznie, no przynajmniej na screenach. Co do ubrań i fryzur, to nie mam na razie zdania. Jak dla mnie, to te od EA mogłyby nie istnieć. Naprawdę może ze 20% ich fryzur i ubrań mi się podoba. Moi ludzie są od stóp do głów ubrani w "nieoficjalne" rzeczy. No byle do jutra. Czekam od rana na kuriera.
|
A ja rzadko czeszę i ubieram swoich Simów w coś innego, niż EA - tyle, że mam bardzo dużo Store, a to stamtąd pochodzą zwykle moje ulubione ciuchy i fryzury... No i co dodatek/akcesoria, to lepsze ciuchy, bo w podstawie i pierwszych dodatkach to była żenada.
Wracając jeszcze do tematu - podoba mi się nowy ekran ładowania :) |
Dałby ktoś zdjęcia fryzurek z MŻ?
Proszę. :) |
ależ proszę Cie bardzo http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60606
co do regalu,to w dekoracjach go nie ma,sprawdzę w rzeźbach |
O dzięki Ilona, zapomniałem o tym temacie ;D
Ja akcesoriów nie kupię, trochę szkoda mi kasy na parę mebelków i kilka ciuchów których i tak bym nie używał. hmm, może kolega kupi to od niego pożyczę. XD |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:55. |