![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Sprawdziłam - SimPe pokazuje tam "§Subject".
Tak będziesz miała najprawdopodobniej z każdym Simem, którego wskrzesisz. Nasuwa się wniosek, że EAxisowi nawet nie chciało się zrobić poprawnych wspomnień zabitym Simom... |
Nie mam tak ze wszystkimi Simami, wskrzesiłam potem jeszcze kilka i nie mieli. Ale dzięki za pomoc, sama bym nic nie wymyśliła :)
|
Jak usunąć dom na fundamentach? Coś jak mają Biedacy i dwa domy obok. Usunąć sciany moge, lecz podłoga zawsze zostaje, i takie ściany pod domem. Nie wiem jak to się nazywa. :P
|
Normalnie narzędziem do usuwania fundamentów...
|
Na to wpadłem, ale to nic nie daje. Być moze dał by coś młoteczek, ale nie mam zainstalowanego dodatku, w któryym on się pojawia.
|
Trzeba "narysować" nowe fundamenty w tym samym miejscu tylko z wciśniętym klawiszem CTRL
|
dawno nie grałam w dwójkę i mam problem z ustawianiem przedmiotów poza siatka,kod boolprop snapobjects... mi nie działa albo trzeba go wpisać z innym kodem?
|
Ilona - http://www.pixelrage.org/download/Si...2.31-3811.html
SeeThem ma tę opcję jakby co. Tylko, że chyba kod działa od dodatku "Na Studia" |
Znikająca pizza/chińszczyzna
Witajcie ;)
Mam mały, ale bardzo denerwujący problem. Chodzi oto, że gdy zamawiam pizze/chińszczyznę dostawca normalnie wysiada ze swojego samochodu, potem zaczyna kręcić się na drodze, po 30-60 simowych minutach odkłada zamówione jedzenie niby na krawężnik, ale ono znika i oczywiście płace za to... Nigdzie nie ma tej pizzy... Jedyny hack jaki posiadam to See Them 2. Bardzo proszę pomóżcie, chciałabym, żeby moi simowie w końcu zjedli sobie tą pizze i nie płacili za powietrze. |
Björk kod działa o podstawy, na 100%. AgnEs. może spróbuj moveobject on i zabierz mu pizze, posta na blacie. Albo spróbuj go przywitać, on poda Twojemu simowi :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:40. |