TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3: Zwierzaki - Wrażenia z gry (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61702)

Björk 29.10.2011 16:09

Odp: The Sims 3: Zwierzaki - Wrażenia z gry

Mi się bardzo osobiście podoba możliwość poddania się zabiegowi operacji plastycznej w szpitalu :)
Wreszcie mogę grać bez kodów...
No i szczury są super, tylko szkoda, że tak mało dopracowane...

wanilha 30.10.2011 12:29

Ja mam 2 konie, 2 psy i szczeniaka :D i 2 dorosłe simy ;p ciężko grać tak; jak tylko mi sie źrebie urodzi będe musiała sprzedać klacz bo chcę mieć jeszcze dziecko... a potem koty ;p gra bardzo mi się podoba. BARDZO ;) jeden z najbardziej przeze mnie wyczekiwanych dodatków. teraz chciałabym 4 pory roku i jakieś dodatki na święta :)))

nmin 30.10.2011 12:34

wanilha, nie radzę sprzedawać klaczy zaraz po narodzinach źrebięcia, bo młody powinien być cały czas z matką, bez niej ma negatywny nastrójnik aż do dorosłości.

Shiro 30.10.2011 12:50

Niekoniecznie zostanie aż do dorosłości. Wystarczy, że z maluchem zaprzyjaźni się jakiś sim. No i trzeba malucha karmić butelką, bo inaczej nie da rady.

wanilha 30.10.2011 12:53

a możecie mi powiedzieć jak uczyć polowania ? bo moje psy jak się uczą polowania to nie rośnie im pasek, co robię źle?

Karel13 30.10.2011 14:17

Musisz kliknąć na psa kiedy jesteś simem i wybrać opcję ,,ucz polowania". Nie wiem co można tu zrobić źle. :)

Jeśli pomimo tego, że robisz to dobrze, pasek nadal nie rośnie, to znaczy, że to bląd gry.

wanilha 30.10.2011 15:10

no nie rosnie wlasnie... :(

nmin 30.10.2011 15:29

Cytat:

Napisał Shiro (Post 1466839)
Niekoniecznie zostanie aż do dorosłości. Wystarczy, że z maluchem zaprzyjaźni się jakiś sim. No i trzeba malucha karmić butelką, bo inaczej nie da rady.

Ale wtedy chyba też musi być cały czas przy nim... To już wolałabym zostawić dłużej klacz, a Sim niech robi, co chce.

Rosemarie 30.10.2011 16:11

No tak, jak sim karmi źrebaka butelką to musi być przy nim.
A operacje plastyczne są fajne, chociaż i tak zawsze przy użyciu kodu zmieniałam simom wygląd :P chociaż tak lepiej, grać bez kodów B)

wanilha 30.10.2011 17:20

ok co do problemu z nauką polowania już wszystko wiem, więc piszę może się komuś przyda
jeśli macie zainstalowaną księgę zaklęć (spellbook) z dodatku któregoś z EA store to nie działa wtedy uczenie polowania;
trzeba wtedy zainstalować overwatch mod i wszystko chodzi :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:04.