![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Nie ma szału z tymi cechami. Spodziewałam się cechy alergik! :D Czyżby nie było?
|
nie ma takowej nowej cechy dla sima. są tylko te, które wymieniła Amusiaa.
|
No niestety Kiniusia1, sama nie wiem. W zasadzie też chciałabym cechę typu Nie toleruje Zwierząt.
A ja was zamęczam tymi pytaniami :D ale mam następne: Czy w Twinbrook, Sunset Valley, Bridgeport itp. Też spotkam dzikie/bezpańskie zwierzęta, np: szopy, jednorożce? Może nie w BP nie, bo tam sobie nie wyobrażam dzikiego konia w centrum miasta :D |
To ja też spytam czy komukolwiek z Was podczas zabawy z psem udało się rzucać freesbee ?? bo było to na filmiku z EA jeszcze przed premierą no i nie mam pojęcia gdzie można takie freesbee zdobyć? czy ktoś gdzieś je widział lub widział taka interakcje?
|
nie wiem czy to pytanie juz bylo ale... jak adoptowac jednorozca? glasklam go, karmilam itd ale nie pjawilo sie nic by adotpowac :|
|
Amusiaa: w SV na pewno tak. Sama tam gram i już niejeden raz zdarzyło mi się spotkać dzikiego konia, szopa czy jelenia :D nie wiem jak jest z innymi lokacjami, ale podejrzewam, że tak samo.
|
ja ponawiam pytanie, bo nie dostalam konkretnej odpowiedzi
czy dochodzą jakieś nowe zawody? jeśli tak to ile ich jest i na czym polegają? wiem, męczę, ale jutro już będę mieć zwierzaki i chcę wiedzieć co i jak :D |
Nie ma nowych konkretnych zawodów jak policjant, biznesmen itd. Jedyna nowość, co oczywiste, związana jest z umiejętnością jeździectwa - jedyną jaka dochodzi (chociaż ponoć jest jeszcze jeden ukryty skill związany z odszukiwaniem zwierzaków, coś jak skill tańca) - czyli możliwość samozatrudnienia jako 'koniarz" jak zwał tak zwał... Zarabiasz na wyścigach, niestety odbywają się one w króliczej norze i nie widać nic poza tabelą z końmi;)
Aaa i jako że gram poki co tylko koniem, nie wiem czy pojawiły się też umiejętności związane z psem/kotem, ale raczej wątpię, ktoś by już o tym pisał...jakoś nie mogę sobie wyobrazić co to mogłoby być:P |
Cytat:
|
Doszły jakieś nowe i ciekawsze interakcje z psem i kotem niz te z Sims 2 ? :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:31. |