TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Zwierzaki - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61914)

Meona 23.10.2011 15:37

Odp: Pytania i odpowiedzi

Nie ma szału z tymi cechami. Spodziewałam się cechy alergik! :D Czyżby nie było?

vampiresoul 23.10.2011 15:42

nie ma takowej nowej cechy dla sima. są tylko te, które wymieniła Amusiaa.

Amusiaa 23.10.2011 15:45

No niestety Kiniusia1, sama nie wiem. W zasadzie też chciałabym cechę typu Nie toleruje Zwierząt.

A ja was zamęczam tymi pytaniami :D ale mam następne: Czy w Twinbrook, Sunset Valley, Bridgeport itp. Też spotkam dzikie/bezpańskie zwierzęta, np: szopy, jednorożce? Może nie w BP nie, bo tam sobie nie wyobrażam dzikiego konia w centrum miasta :D

Monik 23.10.2011 15:56

To ja też spytam czy komukolwiek z Was podczas zabawy z psem udało się rzucać freesbee ?? bo było to na filmiku z EA jeszcze przed premierą no i nie mam pojęcia gdzie można takie freesbee zdobyć? czy ktoś gdzieś je widział lub widział taka interakcje?

distractme 23.10.2011 16:01

nie wiem czy to pytanie juz bylo ale... jak adoptowac jednorozca? glasklam go, karmilam itd ale nie pjawilo sie nic by adotpowac :|

Kwoon 23.10.2011 16:33

Amusiaa: w SV na pewno tak. Sama tam gram i już niejeden raz zdarzyło mi się spotkać dzikiego konia, szopa czy jelenia :D nie wiem jak jest z innymi lokacjami, ale podejrzewam, że tak samo.

Rosemarie 23.10.2011 16:35

ja ponawiam pytanie, bo nie dostalam konkretnej odpowiedzi

czy dochodzą jakieś nowe zawody? jeśli tak to ile ich jest i na czym polegają? wiem, męczę, ale jutro już będę mieć zwierzaki i chcę wiedzieć co i jak :D

jaja 23.10.2011 16:45

Nie ma nowych konkretnych zawodów jak policjant, biznesmen itd. Jedyna nowość, co oczywiste, związana jest z umiejętnością jeździectwa - jedyną jaka dochodzi (chociaż ponoć jest jeszcze jeden ukryty skill związany z odszukiwaniem zwierzaków, coś jak skill tańca) - czyli możliwość samozatrudnienia jako 'koniarz" jak zwał tak zwał... Zarabiasz na wyścigach, niestety odbywają się one w króliczej norze i nie widać nic poza tabelą z końmi;)

Aaa i jako że gram poki co tylko koniem, nie wiem czy pojawiły się też umiejętności związane z psem/kotem, ale raczej wątpię, ktoś by już o tym pisał...jakoś nie mogę sobie wyobrazić co to mogłoby być:P

Troya 23.10.2011 16:46

Cytat:

Napisał anka91 (Post 1463437)
nie wiem czy to pytanie juz bylo ale... jak adoptowac jednorozca? glasklam go, karmilam itd ale nie pjawilo sie nic by adotpowac :|

ja już mam zaproś o wstąpienie do rodziny baw sie z nim całą non puki nie zniknie. Już wiem co zrobić żeby sie zgodził... Trzeba sie zaprzyjaźnić z tymi dzikimi końmi które biegają obok :D

Meona 23.10.2011 17:26

Doszły jakieś nowe i ciekawsze interakcje z psem i kotem niz te z Sims 2 ? :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:31.