TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Zostań Gwiazdą - Proste pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62768)

eyvee 23.03.2012 15:20

Odp: Proste pytania i odpowiedzi

@bindi - tez probowalam i podczas randki i poza randka dzien w dzien simowy i nic....nie wiem moze sie zacieli zobacze jak nastepni simowie beda mieli do czynienia ze zwiazkami :/

Filleable 23.03.2012 17:30

@Remus, inne osoby też miały z tym problem i z tego co pamiętam trzeba było wejść w historię zakupów i tam pobrać.

Remus Lupin 24.03.2012 11:45

Kolejne pytanie.

Czy można wstawić na stronę awatara swojego sima.

Bo mam do wyboru, a chcę umieścić tam swój.

Jak to zrobić.

anie_1981 24.03.2012 14:09

Chodzi Ci o główną stronę Simsów? Musisz wysłać na GW Sima i wtedy będziesz mógł go wybrać na avka.

Remus Lupin 24.03.2012 14:24

A jak to zrobić bo nie widzę tej opcji.

Giełda Wymiany i co dalej

anie_1981 24.03.2012 22:04

Eksportujesz Sima w grze, do pliku (strzałka z trybikiem, nie folder), on Ci ląduje w Moich Dokumentach, w katalogu Exports. Odpalasz launchera i wysyłasz plik na swoją stronę. Potem idziesz do swojego profilu na giełdzie wymiany, przeglądasz swoje działa i szukasz tego Sima. Tam gdzieś będzie można wybrać "to jest mój avatar", czy tak jakoś. W menu avatarów chyba też już można będzie wybrać go z listy.

Rosemarie 25.03.2012 17:45

Moje simsy kiedyś chodziły jak w niebie, a teraz kiedy tylko je włącze, wywala mnie na pulpit. Mój laptop spełnia wymagania, wcześniej przed zainstalowaniem Zostań Gwiazdą było wszystko okej. Folder "downloads" wywaliłam na pulpit, ale to nic nie dało. Ja już nie mam do nich siły...

Filleable 25.03.2012 19:12

@Remus, też miałam z tym problem, niby był poradnik, ale po angielsku, więc nie hcicało mi się myśleć :P, dzięki Anie.
@Katerina, w piątek grałam sobie Zadkową, oglądam sobie jej domek i nagle mnie wywaliło :O, potem jeszcze dwa razy, zdarzyło mi się to po raz pierwszy i nie wiem o co chodzi, mój lapcik też spełnia wymagania, ma wszystko dużo razy lepsze niż jest potrzebne do simsów.

ultraviolence 25.03.2012 20:54

@Katerina, Fileable:
Poczekajcie na kolejną łatkę. ZG jest stosunkowo nowym dodatkiem i pewnie jeszcze nie raz pojawią się jakieś większe i mniejsze błędy (łącznie z tymi wywalającymi do pulpitu). Po instalacji Zwierzaków miałam podobny problem ze stabilnością gry, ale wszystko wróciło do normy po wgraniu aktualizacji. Ja już się przyzwyczaiłam, że działające bez zarzutu simsy to kwestia czasu, bo prędzej czy później i tak się coś spartoli :)

Rosemarie 25.03.2012 22:10

A to musi byc wina aktualizacji? Dzisiaj od dluzszego czasu odpalilam simsy, po czym zawiesily sie i musialam wylaczyc. Ma ktos jakis pomysl dlaczego tak jest?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:46.