![]() |
Odp: Aktualizacja gry 1.42
U mnie też ciągle jacyś simowie zapraszają moją simkę na randkę..
|
Cytat:
|
Cytat:
A te zaproszenia na randki, już mnie wkurzają |
dodatkowo wykasuj jeszcze ten plik scriptCache
|
Czytam i czytam i mam wrażenie, że coraz mniej wiem co zrobić jeśli się ma pościągane nieoficjalne rzeczy z internetu.
Podsumowując - z katalogu (o ile dobrze pamiętam) sims3/downloads trzeba przenieść w inne miejsce wszystkie ściągnięte z netu rzeczy nieoficjalne (ubrania, fryzury, domy itd.), zainstalować nowy dodatek, zaktualizować, ściągnąć super patcha po czym z powrotem przenieść pościągane rzeczy w to miejsce gdzie były wcześniej, tak...? |
nie katalog Downloads,a Mods przenosisz np. na pulpit instalujesz super patcha,a następnie 4pory roku,jak zainstalujesz dodatek,to z powrotem przenosisz katalog Mods na swoje miejsce
ps.a poco trzymasz zainstalowane dodatki w downloads,przecież,jak je już zainstalowałaś,to możesz przenieść je gdzieś indziej,po co gra ma je nonstop czytać? |
a nie: najpierw instalujesz superpatcha /1.42/, a potem CPR ?:)
w downloads sims3packi sie nie instalują, jeżeli coś w tym folderze masz, to tak jak pisze poprzednik, trochę bez sensu z gry wycinasz /i wklejasz gdzieś na kompie:P/ : 1. folder Mods - z miejsca, gdzie grę zainstalowałaś 2. z moich dokumentów - tam gdzie są też zapisy gry - foldery: DCCache, Library, SavedSims, Saves i plik UserPresets.packacge jeśłi masz zainstalowane okolice to pewnie też przydałoby się zachować folder InstalledWorlds... itp :) |
Ilona - nie wiedziałam o tym, że można przenieść dodatki z downloads gdzieś indziej, myślałam, że gra musi się do nich odnosić w tym folderze, żeby je wczytac do gry.... ;) czyli to spowalnia grę..?
Modsów nie mam żandych, nie mam też folderu Mods. Jaja - InstalledWorlds też wyciąć na ten czas? Wiem, że dla Was temat jest już dosyć oklepany i wałkowany, wybaczcie ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:49. |