![]() |
Odp: 4 Pory Roku - proste pytania i odpowiedzi.
a simowie mogą gdzieś sprawdzić prognozę pogody?
|
Mogą. W telewizorze, gazecie oraz komputerze.
Cytat:
|
To fajnie:) pewnie zrodzi mi się więcej pytań, bo miałam okazję grać tylko jakieś 10 minut :)
|
Mam takie pytanie, bo gdzieś (na szybko!!) mniej więcej przeczytałem, że gdy wejdzie się do miasta pojawia się komunikat o wstawieniu, obiektów z gry. Dlaczego u mnie nic takiego nie wyskoczyło? Najpierw włączyłem BP i nic ale teraz gram w mieście ściągniętym z internetu i również nic.. żadnego komunikatu nie było
|
Jeśli rozpoczynasz nową grę ten komunikat Ci się nie pojawi, a park zmienia się automatycznie. Jak wejdziesz na savea sprzed cpr to wyświetli Ci się komunikat. A w mieście z internetu zapewne trzeba wstawić ręcznie jakąs parcele.
|
Dzieeeki:)
|
Ja kupię sobie ten dodatek dopiero w piątek, ale pytam z ciekawości; dochodzi jakieś nowe miasto do tego dodatku?
|
@Frezja, tworcy wielokrotnie powtarzali, ze nie dochodzi zadne nowe miasto, poniewaz skupili sie na dostosowaniu do por roku miast, ktore juz byly w grze.
Edit: zbliza sie u mnie halloween i gdy kliknie sie na dynie, to jest wiele opcji wyciecia jej, potem moze wrzuce zdjecia, bo zapowiada sie ciekawie. :) |
@Frezja
W dodatku nie dochodzi zadne miasto. |
Ok, dzięki za odpowiedź :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:54. |