TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Simy [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=242)
-   -   Simki by Suzzy (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64534)

Desire 21.06.2014 19:01

Odp: Simki by Suzzy

Dziękuję za oceny. :P

Lady_Sims 22.06.2014 08:27

Sandi - bardzo ładna, naturalna. Mój typ urody Simowej :) no... jeden z typów bo mam ich kilka :)

Diana 22.06.2014 14:07

Sandi jest świetna! Uwielbiam taki typ urody u simów. *w* Bardzo fajną ma fryzurę. Najbardziej podoba mi się chyba szóste zdjęcie. ;D

Królewicz Grudkowego Kosmosu 23.06.2014 09:26

Simka ładna, choć nie oryginalna. Jak dla mnie ma za długi nos i zbyt gęste, długie rzęsy.
Ubiór i sceneria również marne, można było nad nimi popracować.
Jest jeszcze jedna, dla mnie dziwna rzecz. Po co jej ta poza na palenie papierosa skoro go nie ma? Dziwne...
Daję z trudem 4/10

Rumanzovia 23.06.2014 11:57

Ładna, podoba mi się jej strój. Ma bardzo fajne buty, możesz napisać mi skąd pobierałaś?:D
Ma ten dziwny typ urody, za którym nie przepadam w simach. Ale ma ładny nos. Zmieniłabym soczewki.
7/10

Searle 23.06.2014 16:43

Sandi jest bardzo naturalna i delikatna. Podoba mi się.

Desire 24.06.2014 14:44

Dziękuję za komentarze, dodają mi one motywacji.
Christa - butki są stąd
Oto Tassy:

Rumanzovia 24.06.2014 14:54

Taka mroczna simka i szalona. :D
Jak dla mnie ma zbyt pstrokaty strój, wolę rzeczy stonowane, ale myślę, że jej pasuje. I rude włosy także. Nie wyobrażam jej sobie w innych. Ma trochę dziwne soczewki.
Fajna fryzura i buty(możesz napisać skąd są xD). Rysy twarzy też całkiem niezłe.

Searle 24.06.2014 17:28

Na ostatnim zdjęciu przypomina mi Drew Barrymore, ale nie da się ukryć, że twarz ma zbyt pociagłą, co, moim zdaniem, odejmuje jej wiele uroku.

konformistyczny lodzik 24.06.2014 20:59

Boże, Sandi jest prześliczna! Jestem fanką takich simek, to jak ktoś je robi to dla mnie jest jakiś majstersztyk! :D
Ogólnie jest bardzo ładna, te podchodzący pod kolor zielony oczy - marzeniem jest takie mieć! Strój? na minus :C do tego tipsy też na minus, nie pasują mi do jej twarzy. To jak jej buzia się prezentuje niezbyt pasuje do jej ubioru.

9/10 - za te minusiki :D|

Ohh, a teraz ruda! :D
Tassy, hmm. Wysokie czoło, za wysokie. Nos nie współgra z tym czołem, wygląda przy nim strasznie szpiczasto. Usta też jakieś dziwne, dolna warga jest węższa od górnej? czy to taki efekt szminki? :) Rudawe oczy i włosy to już totalnie nie dla mnie, według mnie kompletnie to nie idzie razem w parze. Na dodatek ma za mocny makijaż :(
Ogólnie nie chciałabym wydawać oceny punktowanej, to mogłoby być trudne.

Czekam na kolejne simy! :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:50.