![]() |
Odp: Studenckie Życie - proste pytania i odpowiedzi.
Nad simami w akademiku nie da się niestety zapanować, ja musiałam zatrudnić sprzątaczkę, ale po 2 semestrach umarło mi 6 studentek z akademiku :P Z głodu wszystkie, paranoja. Oblanymi egzaminami się nie przejmuj, moją złapali dwa razy, to nie jest tak, że simka nie zdaje w ogóle studiów, ale z niższą oceną kończy semestr. Dziwny jest jednak dla mnie fakt, że jak mówisz Twoja simka zakuwa a oblała, moja oblała tylko wtedy kiedy miała ściągę i odpowiedzi do egzaminu, bo ją złapali o.O No ale, tak czy siak się nie przejmuj ;)
|
Cytat:
W dwójce pamiętam można było nakłonić sima spoza rodziny do wzięcia prysznica, przydałaby się i tu taka opcja. A co do umieralności z głodu to może gotowanie dla wszystkich coś by pomogło, tylko jaki tu sens skoro połowę studiów sim spędziłby na przygotowywaniu jedzenia dla wygłodniałych studentów w akademikach. |
U mnie nikt nie umiera z głodu, wszyscy się kapią, nie mam bałaganu - ktoś sprząta, nie wiem kto, ale to na pewno nie ja;d a mieszkam w akademiku :)
|
Cytat:
|
To bardzo dziwne, bo moja simka poświęciła jeden wieczór przed egzaminem na uczenie się z tej książki, którą dostają i zapełniło jej się prawie do końca o.O
|
Zaczynam się zastanawiać czy to nie jest jakiś błąd.
|
Mam taki problem, że nie che mi się pojawić opcja "Zaproś jako współlokatora" jest tylko "Zaproponuj wprowadzenie się" Gdzie powinnam szukać tej opcji? W interakcjach "Przyjazne..." tak? Sim którego chce zaprosić jest moim najlepszym przyjacielem. Czy ktoś miał taki problem? Jest ktoś wstanie mi pomóc?
|
a ja mam takie pytania
1)O co chodzi z tymi zaliczeniami? Zdałem egzaminy przy max tym pasku uczenia się i w "Historii studiów" mam napisane, że "Biznes" pod spodem "5" która nie wiem co oznacza i potem długi pasek na który jak najade pisze "6 z 48 zdoytych zaliczeń na studiach"... 2)Mam opcję "postaraj się o dziecko" co sie dzieje gdy sim zajdzie w ciaze na studiach ? |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:59. |