![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
hm...czyli mam rozumieć że musze się męczyć z 3 facetami w rodzinie? No to świetnie-.-
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że w TS3 mogłam jeszcze, za pomocą kodów, zmieniać płeć i to jakoś ratowało sprawe, a teraz... |
A sprawdzałaś, czy nie możesz zmienić płci przez cas.fulleditmode? Osobiście nie korzystałam, ale może warto sprawdzić? ;)
|
Nie działa mi zmiana czasu "0", "1", "2", "3" tak samo jak i spacja. Nie pierwszy raz. Ktoś wie, jak to naprawić?
Ok, naprawiłam. Wystarczyło pokombinować ze zmianą pisowni. Z "z" na "y" |
Shift+crtl+c.
Zawsze działa. |
Wie ktoś jak dorosły ma przeczytać książkę dziecku? Za kija nie mogę doszukać się tej opcji. ;/
|
książka DLA DZIECI musi być umieszczona gdzieś w domu, np. na stole, następnie dorosły klika na książkę i jest opcja "Czytaj dziecku"
Cytat:
[IMG]http://i59.************/257mw5k.jpg[/IMG] |
Ktoś wie czy da się zrobić tatuaż już gotowemu simowi, czy tylko w trybie tworzenia można dodawać? Sprawdzałam już w lustrze opcje "zmienić wygląd" ale tam jest zablokowana opcja zmieniania sylwetki i tatuaży.
|
Cytat:
Spróbuje jeszcze raz, chociaż wątpię żeby coś się zmieniło. |
Co robię nie tak, że moje Simy tyją? Gdy tworzę je w CAS-ie mają sylwetkę taką jaką chcę, ale potem szybko przybierają na wadze, nawet pomimo tego, że nie przejadam ich. Dodam, że kiedy ćwiczą wcale od tego nie chudną. :p
|
Mi głównie simki tyją jak urodzą dziecko :) Teraz gram Larą croft która jest mega chuda i napakowana i urodziła ale figurę zatrzymała xd Śmiesznie sześciopak wygląda na brzuchu simki w ciąży.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:17. |