![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
Do tej pory bawiliśmy się w fabułę, Ciastku. Jak ktoś nie wrzuca postów to wcale nie znaczy, że nas obserwuje, tylko pewnie po prostu nie jara go fabuła :|
Zaraz mi ktoś (=/= CW) zarzuci, że się bronię, no ale. Piszesz, że ciągłym gadaniem i zapładnianiu itd. odwracaliśmy uwagę od podejrzeń, że jesteśmy w mafii. Przepraszam, ale jakich podejrzeń? Wysuniętych na podstawie ilości zapłodnień w ciągu minuty? Nie było czego od siebie odwracać, to była zwykła zabawa ;P Nie było wtedy żadnych podejrzeń. Ale co do Diany muszę przyznać rację, to trochę dziwne, że czytała na bieżąco, ale nic nie pisała :| Chociaż z drugiej strony, tak jak wspominałem, pewnie ci, co nie pisali, nie chcieli bawić się w fabułę. Jeszcze a propos dzisiejszego morderstwa (gdybym nie daj Boże został ustrzelony ;-; ). Mafia zabije: a) przypadkową osobę, b) kogoś, kto celnie trafia w typowaniu mafiosów, c) kogoś, kto błędnie trafia. I załóżmy taka sytuacja: zabito dzisiaj usera X. X stawiał, że w mafii na bank jest Y, a Z jest niewinny wbrew opinii innych. Jestem pewien, że mafiosi nie są głupi i nie zabiliby go ze względu na tego mafiosa Y. Więc możemy wtedy sądzić, że Y raczej nie jest w mafii. Jeden z głowy. Chociaż równie dobrze, po moim poście, mogą zabić według tego schematu myśląc, że będziemy się tego trzymać - "Eee, zabili X, bo mówił, że Y jest w mafii, ale nie są głupi, więc Y pewnie w mafii nie jest" i nie będzie podejrzeń. Pinki psycholog, rozpracowuje gangsterów xd |
@SPC: A ja widzę. Byłem w mafii w drugiej edycji i robiłem dokładnie to samo, co Ty teraz ;) Poza tym, wyluzuj. Tak się napinasz, jakbyś naprawdę miał coś na sumieniu ;))
|
Przepraszam bardzo, ale jeśli ktoś nie chce bawić się w fabułę to po co obserwuje temat minuta w minutę (oczywiście nie dosłownie).
Masz racje Pin i myślę, że pojawię się szybko na celowniku mafii, a może nawet ty ;) |
Cytat:
Ale nie widzę w nim gangstera :| |
Cytat:
Cytat:
|
Gdybym był mafiosą na pewno nie zwracałbym tak na siebie uwagi, a jeżeli już na pewno bym coś wymyślił. Myślę, że mafia nie będzie mnie zabijać tylko poczeka, aż wy skłonicie się do zamordowania mnie tylko tracąc swój czas i jednego człowieka :)
|
Ja tam myślę, że dziś mafia zabije osobę, której morderstwa się kompletnie nie spodziewamy, żeby wprowadzić zamieszanie "OMG co to oznacza". Zresztą tak było w każdej edycji.
Zabicie kogoś niewygodnego byłoby zbyt ryzykowne, chyba raczej woleliby delikatnie sugerować "ej, a może on jest mafioso?". Może faktycznie zostanę psychologiem? xD |
Nie psychologiem pinkuś tylko filozofem jak już xD
Ja tam myślę, żeby na celownik dziś dać Wieloryba, Dianę lub Shiver. Tyle na temat. Dziękuję za uwagę. |
Na obecna chwile nie ma osob niewygodnych PP ;P Musimy cierpliwie czekac na smierc jednego z nas (haha, jak to brzmi xD). Wtedy moze uda nam sie kogos celnie wytypowac
|
Cytat:
SERIO LICZYLES XD mi sie wydaje ze z spc jest cos nie tam, flacek moze jest cattanim czy cosik ;p |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:22. |