![]() |
A ja mam sima DOROSŁEGO z aspiracją pogoń za dorosłością i to wcale nie żart.
|
A mi dzisiaj tak sie stało: miałam simke w ciąży i sie normalnie kąpała. Tak sie złożyło że akurat miała taki termin rodzenia i wyszła z wanny żeby urodzić i sie nie ubrała i rodziła naga(tyle że cenzura z wanny została na niej) Normalnie dla mnie to był szok!! A na dokładke urodziła mi bliżniaki (chłopca i dziewczynkę) o które prosiłam w pewnej forumowej sondzie(pewnie pamiętacie)!! I mam teraz trzy małe bachory (bo jedno miałam wcześniej) i kasy niezbyt wiele...To ci historia mi to sie pierwszy raz zdarzylo.... :)
|
Ja mam coś dziwnego :| tzn wydaje mi się że dziwne...
Ściągnełam z thesims2.com komputer nie nazywaj mnie coś tam coś tam. I nie dość że były komputery na liście we wszystkich kolorach to miałam dodatkowo jakąś furkę: http://img96.exs.cx/img96/1506/fura.gif Ma dokładnie ten sam opis co komputer :O A simką się najwyraźniej podoba gdyż pokazują na ten wóz zupełnie tak jak simowie którym podoba się jakaś simka. A gazeciarka stoi i gapi się na niego :D No cóż nie narzekam... ;d |
o bosze :O :O :O :O :O :O skąd ściągłeś tę karocę?? :O :O :O :O
|
z www.thesims2.com komputer "NIE NAZYWAJ MNIE SPODEK" taki nowoczesny komp i dodatkowo ta bryka mi wskoczyła :P
|
Cytat:
|
Cytat:
hmmm nie możliwe aby z kompa tp było bo ja mam przystkie kompy coi są na thesims2.com i nie mam takiej bryki :O |
Nie wlasnie nie sciagalam domku i dlatego mnie to dziwi :O
|
Cytat:
|
Tak sciagalam :P Tyle ze jak sciagnelam niczego takie nie mialam. A mialam niedawno formata i od tamtego czasu sciagalam tylko ciuchy i kompa i jest ta bryka :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:01. |