![]() |
Odp: Czy zabijacie swoich Simów?
Ach...pamiętam te czasy jak fajerwerkami się zabijało simy <:
Oczywiście ,że zabijałem. |
Też miałam takie fazy ;D
Teraz raczej tego nie robię, szkoda ładnych "laleczek" x] |
Czasem mam sentyment, ale jak ich jest już za dużo to tak. Najczęściej pożarem:D
|
Ja zabijam simy gdy moje dziecko jest dorosłe a staruszkom jeszcze pare dni zostało,wtedy boolpropem ich katrupie:)
|
Cytat:
|
Jak mam zły humor to simów zabijam boolpropem...;-)
|
Cytat:
Oczywiście że zabijałam simy i nadal to robię. O ile gram w jedynkę. Wiadomo, gra się, potem się nudzi, przychodzi inny pomysł a miejsca brak... ;) Najczęściej był to pożar, aczkolwiek kiedy chciałam ich trochę pomęczyć... zabudowa i śmierć głodowa...hmmm... bezlitosne? Tak. |
W życiu nie zabiłam ani jednego Sima ;P Bardzo się do nich przywiązuję, kiedyś nawet z nimi "gadałam" xD Niby to tylko ludziki na ekranie, ale zachowują się tak po ludzku, że nie umiałabym ich maltretować...
Raz tylko Henryk Ćwir sam się u mnie podpalił kuchenką, bo nie umiał gotować, no to wyłączyłam grę bez zapisywania, jak się tak skurczył do połowy, a później uważałam, żeby wszyscy umieli gotować zanim się do gotowania zabiorą... I raz przyszła kostucha po kota, któremu zapomniałam napełnić miskę z żarciem, no to też grę wyłączyłam. Choć przyznaję, że czytając Wasze opowieści (tu się pochwalę, że przeczytałam calusieńki temat :P) nieźle się uśmiałam. Istna rzeź ;) |
Ja robię czaaami simów opdobnych do osób ze szkoly lub na ogół których nie ubię (Doda hehehe.) I robię im ś mierć głodową. Tzn Zamykam icgh w czterech ścianach bez niczego Zero okien, zadnej podłogi, żadnych obiektów 3x3 xD Czekaqm aż sobie zdechną, albo jestem chamski i ich podpalam
|
tak jak przedmowca [lektura slownika paradoksalnie przyczynila sie do rozwiniecia mojego i tak bujnego slownictwa, bwahaha xdd] zamykalam w 4 scianach i czekalam, az umrzexdd
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:53. |