TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Czy zabijacie swoich Simów? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=9097)

Swampfire 04.03.2009 12:56

Odp: Czy zabijacie swoich Simów?

Ach...pamiętam te czasy jak fajerwerkami się zabijało simy <:
Oczywiście ,że zabijałem.

aluminium. 04.03.2009 13:17

Też miałam takie fazy ;D

Teraz raczej tego nie robię, szkoda ładnych "laleczek"
x]

Invidia Semper 11.03.2009 20:26

Czasem mam sentyment, ale jak ich jest już za dużo to tak. Najczęściej pożarem:D

Saheli019 11.03.2009 21:14

Ja zabijam simy gdy moje dziecko jest dorosłe a staruszkom jeszcze pare dni zostało,wtedy boolpropem ich katrupie:)

ultraviolence 12.03.2009 13:40

Cytat:

Napisał Saheli019 (Post 978664)
Ja zabijam simy gdy moje dziecko jest dorosłe a staruszkom jeszcze pare dni zostało,wtedy boolpropem ich katrupie:)

Temat dotyczy serii The Sims, a nie drugiej odsłony gry... :)

Sanderkaaa_98 12.03.2009 19:16

Jak mam zły humor to simów zabijam boolpropem...;-)

Alexiel 17.03.2009 20:10

Cytat:

Napisał Sanderkaaa_98 (Post 979064)
Jak mam zły humor to simów zabijam boolpropem...;-)

Tak jak napisała helena. Nie ta część ;)

Oczywiście że zabijałam simy i nadal to robię. O ile gram w jedynkę.
Wiadomo, gra się, potem się nudzi, przychodzi inny pomysł a miejsca brak... ;)
Najczęściej był to pożar, aczkolwiek kiedy chciałam ich trochę pomęczyć... zabudowa i śmierć głodowa...hmmm... bezlitosne? Tak.

_Eveline_ 10.04.2009 11:16

W życiu nie zabiłam ani jednego Sima ;P Bardzo się do nich przywiązuję, kiedyś nawet z nimi "gadałam" xD Niby to tylko ludziki na ekranie, ale zachowują się tak po ludzku, że nie umiałabym ich maltretować...
Raz tylko Henryk Ćwir sam się u mnie podpalił kuchenką, bo nie umiał gotować, no to wyłączyłam grę bez zapisywania, jak się tak skurczył do połowy, a później uważałam, żeby wszyscy umieli gotować zanim się do gotowania zabiorą...
I raz przyszła kostucha po kota, któremu zapomniałam napełnić miskę z żarciem, no to też grę wyłączyłam.

Choć przyznaję, że czytając Wasze opowieści (tu się pochwalę, że przeczytałam calusieńki temat :P) nieźle się uśmiałam. Istna rzeź ;)

Miksztain 03.05.2009 12:08

Ja robię czaaami simów opdobnych do osób ze szkoly lub na ogół których nie ubię (Doda hehehe.) I robię im ś mierć głodową. Tzn Zamykam icgh w czterech ścianach bez niczego Zero okien, zadnej podłogi, żadnych obiektów 3x3 xD Czekaqm aż sobie zdechną, albo jestem chamski i ich podpalam

brzos 03.05.2009 16:38

tak jak przedmowca [lektura slownika paradoksalnie przyczynila sie do rozwiniecia mojego i tak bujnego slownictwa, bwahaha xdd] zamykalam w 4 scianach i czekalam, az umrzexdd

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:53.