![]()  | 

Odp: Pytania i odpowiedzi 

Ja mam xp i też nie działa mi shift+control+c 
	 | 

może spróbujcie wcisnąć shift+ctrl+b ?  
	niektórym działa ;p  | 

Nie działa. :< 
	 | 

Cytat: 

A jeśli chodzi o konsole kodów, to nie zależy od tego czy ma się Viste czy XP. Może masz jakiś program który używa tego skrótu?  | 

konsolę można jeszcze chyba wywołać wciskając ~ czy tab, nie pamiętam dokładnie, w  the sims 2 przynajmniej działało, nie sprawdzałem w 3 
	 | 

Ok, mam takie pytanie - co trzeba robić żeby odchudzić sima? Ja moim zdobyłam już 7 punktów kondycji i nadal nic. 
	 | 

Padzi-u mnie działają ćwiczenia wytrzymałościowe,ale fakt jest faktem,że mój Sim,od dziecka pulchny,ciągle z powrotem na wadze przybiera...jak w życiu :D 
	 | 

Myślę że powinnaś regularnie ćwiczyć przed telwizorem czy na jakiś urządzeniach , ale nie jestem do końca pewna. 
	A teraz ja mam dwa pytania: 1:Jest jedno miasto SW. Wiem ze jest tylko jedno ale czy innych nie można już tworzyć? 2:Kiedy chce się przesunąć obraz np: w prawo trzeba to u mnie robić strzałkami.Czy można też myszką jak w the sims 2 ? Jeśli były podobne pytaniato sory.  | 

Jak ktoś bedzie odpowiadać prosze zacytować. 
	1.Ile ma ta łatka (KB,MB,GB?) 2.Czy jest jakaś animacja która daje efekt "wsiadania do samochodu?" 3.Czy jak pobiore sikiny do The Sims 3 bede je wybrieać tam gdzie kolor skóry?  | 

Cytat: 

2.Prawdopodobnie można ustawić sobie to w opcjach ("przewijanie na krawędziach").  | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:13. |