TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

Searle 27.05.2011 07:37

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Cytat:

Napisał muffindance (Post 1401157)
kurczem jak juz blisko premiery jest... jak ten czas leci :) pamietam, jak na forum byla wywolana sensacja a tu juz za chwile premiera : DD

Ja też narzekałam, że trzeba czekać tyle czasu, ale zleciało jak z bicza trzasnął. Jeszcze parę dni i nasze simy będą spały w łóżkach piętrowych! :)

anjanka 27.05.2011 08:10

a ja pamietam jak każdy narzekał na pokolenia :D a teraz doczekać się nie mogą :)

The_Black5 27.05.2011 09:16

Ja też się nie mogę doczekać ;) Wo najlepszy jest Scary Maze w Pokoleniach xD Ale kiedy np. WP ścieli łóżko i przełącza się na tryb jakiegoś dorosłego... Samościelące się łózko...Cały dodatek prezentuje się dobrze i myślę, że będzie udany.

grzro 27.05.2011 10:01

Podejrzewam, że zaopatrzę się w ten dodatek, jak w każdy inny do tej pory. Ale i tak bardziej czekam na Zwierzaki :)

anie_1981 27.05.2011 10:33

No Zwierzaki to osobny temat... Bez nich gra jest nienaturalna. Życie bez gołębia, srającego Ci na łeb jest okropnie nienaturalne.

No ale wracając do tematu, WP może jednak nie będzie taki zły. Ale mi najbardziej spodobało się nie to, że sprząta pokój dzieciakowi, ale to, że matka dzieciaka w ogóle zauważyła, że w pokoju jest bałagan. Normalnie to jest tylko negatywny nastrójnik, ale nikt nikomu nie każe sprzątać. Wyjątkiem jest "poproś o umycie naczyń".

Off-top:

Co do zabierania modów z gry, to plik dll chyba też powinno się zabrać. Ja kiedyś nie zabrałam i nic złego się nie stało, ale dla pewności to chyba lepiej je pozabierać.

muffindance 27.05.2011 11:55

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1401188)
Życie bez gołębia, srającego Ci na łeb jest okropnie nienaturalne.

Uwielbiam cie za to :D :D

Mam nadzieje, ze ten dodatek mnie zacheci do jakiejkolwiek gry - bo teraz nie gram w ogole :c

Horsez 27.05.2011 13:38

ja też sie jakoś zniechęciłam ostatnio do gry, może jednak coś sie zmieni po " Pokoleniach".
Ostatnio gram moją sąsiadką, którą mam za ścianą, i może dodam fotki w opowiadamy jak sobie gramy:)

Lady88 27.05.2011 14:00

Cytat:

Napisał Cholerny Vlad (Post 1400996)
czemu już w sklepach i na allegro są Pokolenia?
premiera nie miała być w czerwcu?

wznawiam pytanie - w jakich sklepach widziałeś? :>

Maszka 27.05.2011 15:47

Właśnie w jakich sklepach?Do empiku codziennie chodzę i nie ma :( .Chodzę bo u mnie kilka razy były tam TS3 chyba WP kilka dni przed premierą :P i kiedy raz tam poszłam to od razu ku[iłam :D.

No ale o WP gadamy gdzie indziej więc co do pokoleń to do premiery zostało tylko ... 5 DNI!!! Och, jak ja sie cieszę!!!Juz niedługo je zainstaluję :P :D

nmin 27.05.2011 16:11

Ale Wam zazdroszczę, gdy to czytam - sama będę mogła grać dopiero na początku lipca, bo wtedy 1. odzyskam laptopa, 2. obronię pracę magisterską i będę miała czas. Chociaż już to chyba pisałam :D
Ale ma to swoje dobre strony - jeśli dodatek zepsuje grę i będą bugi jak w Po Zmroku, po którym całkiem mi się odechciało Simów, to przez miesiąc powinna już wyjść aktualizacja naprawiająca je chociaż częściowo, pojawią się aktualne mody, itp :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:51.