![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Na pewno będę miała dalmatyńczyka, podobają mi się te pieski.
|
Cytat:
A tak w ogóle nie chcę być wredna czy coś, ale te fotki, do których wstawiłaś link są dość stare, bo przecież są rozmazane i w ogóle, i czemu pomieszczenie w którym tworzy się zwierzaka na PC ma być inne niż na konsole ? Ja osobiście wolałabym taki sposób tworzenia zwierzaka, chodzi mi o tło...Jeśli taki jest sposób tworzenia zwierzaka, to ciekawe co z tym tworzeniem koni ... http://www.wirtualnesimy.pl/up/news/914.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja też myślałam nad dalmatyńczykiem, ale dla mnie te pieski są jakieś... takie... zwykłe.Ja tam wolę jamniczki :D Zrobię se takiego żółtego [jasne, bardzo jasna sierść, ale nie biała taka żółtawa] i nazwę go Bananek :D lub rodego, niebieskookiego kotka Kix
|
Ciekawe czy taka rasa kotów będzie :D
http://www.cats.alpha.pl/birmanskie.htm |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja co prawda kotów nie lubię, ale ładne są rosyjskie niebieskie, tak wizualnie i syjamskie.
No a z psów to najbardziej podobają mi się: 1. Owczarki szkockie (colie) 2. Akita inu 3. Syberian Husky 4. Dalmatyńczyk 5. Yorshire Terrier 6. Chichuachua 7. Pinczer miniaturowy Inne rasy też mi się podobają. Konie: 1. Koń pełnej krwi arabskiej 2. Hunter (irlandzka rasa) 3. Holenderski koń zimnokrwisty (mają takie "frędzelki" przy kopytach) 4. Mustang 4. Quater Horse 5. Wszelkiego rodzaju kuce, szetlandy np. ale nie tylko, bo słodkie są tez Falabelle. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:29. |