![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Ooo, no nareszcie. Zastanawiałem się, kiedy w końcu wstawią filmik z gameplayu a nie jakieś sklejki z okolicy i trybu budowania. Szczególnie ciekawi mnie UI podczas interakcji z simami. Czy będą dalej głowy z menu interakcji? Muszą być!
|
Cytat:
Cytat:
Swoją drogą, też już chcę zobaczyć nowy interface - zarówno panel główny, jak i ten podczas interakcji. Oj, tak, czymże byłoby menu interakcji bez głowy w środku? :D |
Ja bym chciała właśnie taki zwykły gameplay. Jak kogoś utworzą, zbudują dom i nim normalnie grają. Chcę przu tym widzieć interfejs.
|
Dzisiaj konferencja prasowa EA o 9 wieczorem! :D
Może już pokażą jakiś gameplay albo przynajmniej baseny! xD Im szybciej, tym lepiej, chociaż E3 trwa kilka dni. |
|
Ale sie te simsy ładnie uśmiechają :o
Wyglądają jakby byli w kinie lub w teatrze. Może to znak, że królicze nory będą otwarte? No i na początku przeczytałem "The Sims 4 Store" i już pomyślałem, że znowu będą wpychać wszędzie ich badziewne i drogie zestawy :D |
Czy tylko mnie E3 nie działa? ;_;
|
Długo się ładuje, fakt, ale generalnie działa :D (wtyczki? przeglądarka? mi na FF działa) Teraz pokazują coś z Xboksa.
Matma mi nieźle idzie - chyba będę oglądać na żywo! :D |
mi śmiga
xxxxx |
Dobra, już mi działa, to chyba było chwilowe :D
Ciekawe, czy TS4 pokażą tylko dzisiaj, czy w następne dni też możemy na coś liczyć :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:41. |