![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
|
Tak,nastolatkowie mogą ze sobą chodzić,przez opcję "Zaproponuj stały związek" ;)
|
Właśnie!!
Ja ma problem o.O Jak zaprosiłam znajomych na ślub, to jak się wszyscy zebrali na tej wysepce (bo miejscem był ten taki stawik między bogatymi rodzinami) i nie mogłam z nimi gadac. Potem zobaczyłam, że w ogóle sie nie ruszają :O:O Pomyślałam, że jak ich zostawię, to potem jakoś się ruszą. Albo jak wyłączę i włączę. Ale nic. Stoją tam nadal. Gwidona Cwir zapraszalam do domu (bo on był jednym z tych, którzy tam utknęli), ale albo potem mówił "jednak nie przyjdę, bo coś mi wypadło" albo w ogóle bez odzewu nie przychodził. Nie mam pojęcia co z tym zrobic :O |
Cytat:
|
Jak zrobić swoje własne skiny np. sofy?
|
theground - ok, jak będę grała, to spróbuję ;)
Bo to rzeczywiście może zadziałac :) |
Mam taki problem: moja simka jest zauroczona albo zakochana w simie. Jak mam ich ożenić? Nie są ożenieni, dałam opcję postaraj się o dziecko i nie udało się. Zrobiłam to dwukrotnie i dalej nic. Co mam zrobić, by ukochany sim wprowadził się do mnie?
|
Cytat:
|
Cytat:
Żeby stworzyć związek trzeba w rozmowach używać przez jakiś czas różnych interakcji z gałęzi Romantyczne (czy jak ona się tam nazywa)... Później w kolejności pojawiają się opcje Stały związek -> Oświadczyny -> Ślub... Po drodze jest też gdzieś opcja Wprowadź się. |
Wolałabym nie użwać kodów.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:14. |