TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Levkoni 28.06.2009 22:10

Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:

Napisał And3st (Post 1060062)
Czy da się jakoś ustawić, żeby kiedy w opcjach lodówki wybiorę "zjedz obiad/kolacja/lunch - homar z wody/hamburger itp." to po zrobieniu tej potrawy sim od razu będzie ją jadł? Czy musi być bardzo głodny żeby ją zjeść bez polecenia?

Czy nastoleni simowie mogą ze sobą chodzić? :D

Jak przyrządzasz potrawę to sim ją stawia na blacie wtedy, kiedy nie jest mocno głodny, a właśnie dopiero kiedy jest już głodny od razu ją zje. I nie da się nic z tym zrobić, po prostu jak sim nie chce jeść to nie je, a to pewno dla tego, że w TS3 jak się je kiedy jest się najedzonym to simy tyją ;D A co do nastolatków to nie wiem, nie sprawdzałem.

Rainbow 28.06.2009 22:12

Tak,nastolatkowie mogą ze sobą chodzić,przez opcję "Zaproponuj stały związek" ;)

Miyoki 28.06.2009 22:13

Właśnie!!

Ja ma problem o.O

Jak zaprosiłam znajomych na ślub, to jak się wszyscy zebrali na tej wysepce (bo miejscem był ten taki stawik między bogatymi rodzinami) i nie mogłam z nimi gadac. Potem zobaczyłam, że w ogóle sie nie ruszają :O:O

Pomyślałam, że jak ich zostawię, to potem jakoś się ruszą. Albo jak wyłączę i włączę.
Ale nic. Stoją tam nadal.

Gwidona Cwir zapraszalam do domu (bo on był jednym z tych, którzy tam utknęli), ale albo potem mówił "jednak nie przyjdę, bo coś mi wypadło" albo w ogóle bez odzewu nie przychodził.

Nie mam pojęcia co z tym zrobic :O

Levkoni 28.06.2009 22:17

Cytat:

Napisał Miyoki (Post 1060354)
Właśnie!!

Ja ma problem o.O

Jak zaprosiłam znajomych na ślub, to jak się wszyscy zebrali na tej wysepce (bo miejscem był ten taki stawik między bogatymi rodzinami) i nie mogłam z nimi gadac. Potem zobaczyłam, że w ogóle sie nie ruszają :O:O

Pomyślałam, że jak ich zostawię, to potem jakoś się ruszą. Albo jak wyłączę i włączę.
Ale nic. Stoją tam nadal.

Gwidona Cwir zapraszalam do domu (bo on był jednym z tych, którzy tam utknęli), ale albo potem mówił "jednak nie przyjdę, bo coś mi wypadło" albo w ogóle bez odzewu nie przychodził.

Nie mam pojęcia co z tym zrobic :O

U mnie na weselu raz się zablokował jeden gość. Też nic z tym zrobić się nie dało grając w tej rodzince, ale może spróbuj wejść np. do domu tych zablokowanych, może tam będą "odblokowani". Nic innego mi nie przychodzi do łba.

And3st 28.06.2009 23:16

Jak zrobić swoje własne skiny np. sofy?

Miyoki 29.06.2009 00:52

theground - ok, jak będę grała, to spróbuję ;)
Bo to rzeczywiście może zadziałac :)

Krzykaczus_Pospolitus 29.06.2009 09:44

Mam taki problem: moja simka jest zauroczona albo zakochana w simie. Jak mam ich ożenić? Nie są ożenieni, dałam opcję postaraj się o dziecko i nie udało się. Zrobiłam to dwukrotnie i dalej nic. Co mam zrobić, by ukochany sim wprowadził się do mnie?

Lida 29.06.2009 09:55

Cytat:

Napisał Krzykacz_Pospolity (Post 1060722)
Mam taki problem: moja simka jest zauroczona albo zakochana w simie. Jak mam ich ożenić? Nie są ożenieni, dałam opcję postaraj się o dziecko i nie udało się. Zrobiłam to dwukrotnie i dalej nic. Co mam zrobić, by ukochany sim wprowadził się do mnie?

Czasem nie ma takiej opcji, u moich simów też nie było, więc najlepiej kodem testingCheatsEnabled true ;)

LukaszLozinski 29.06.2009 09:58

Cytat:

Napisał Lida (Post 1060736)
Czasem nie ma takiej opcji, u moich simów też nie było, więc najlepiej kodem testingCheatsEnabled true ;)

Aaaa! Przestańcie pisać takie rzeczy... Trzeba się trochę postarać, a nie od razu kodów używać i oszukiwać ;)

Żeby stworzyć związek trzeba w rozmowach używać przez jakiś czas różnych interakcji z gałęzi Romantyczne (czy jak ona się tam nazywa)... Później w kolejności pojawiają się opcje Stały związek -> Oświadczyny -> Ślub... Po drodze jest też gdzieś opcja Wprowadź się.

Krzykaczus_Pospolitus 29.06.2009 09:58

Wolałabym nie użwać kodów.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:14.