TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59032)

Ilona 18.06.2013 13:35

Odp: Pytania i odpowiedzi

ciekawa1 zalecam zapoznac sie z regulaminem,gdyz np.zamiast zakladac nowy temat moglas napisac tutaj,jezeli chodzi o Twoje pytanie,to bez problemu mozesz zainsatlowac dodatek

ABC3003 18.06.2013 16:09

Cytat:

Napisał ajditia (Post 1720381)
ABC3003 A może chodzi o to, że on z nią jest?

Tzn jak się wejdzie w menu związków u Penelope (tak się nazywa Simka) Yves ma czerwone serduszko i na odwrót. Chodzi o to, że nie mogę zaproponować stałego związku. I o co chodzi z tą prośbą o zerwanie z Biyu? Przecież już z nią zerwała, przynajmniej jest status związku "była dziewczyna". Jednak jeśli wejdzie się w drzewo genealogiczne to widoczna jest pomiędzy Penelope i Biyu jakaś różowa linia..

Mamełe 19.06.2013 22:59

Nie mogę dzisiaj zalogować się w grze na moje konto (w launcherze jestem zalogowana, na stronie też ), wyskakuje mi, że e-mail lub haslo nieprawidlowe i żeby spróbowac jeszcze raz. Hasło jest dobre, sprawdzałam kilka razy na stronie, w origin, w launcherze. Denerwuje mnie to, bo nie będę zaliczać odznak :/ Ktos miał może taki problem?

nikodem 20.06.2013 08:54

Ja miałam taki problem. Pomogło zresetowanie komputera. Ale czasem to nic nie pomaga...

Od zainstalowania nowej aktualizacji (1.55) nie mogę kupować drinków u miksologa... Ktoś wie, co robić?

lizzielovesit 28.06.2013 11:48

Czy wy też macie problem z wejściem do księgarni? Mi się ten problem pojawił po tej aktualizacji z możliwością przeprowadzki do innego miasta. Kiedy wybieram opcję, żeby sim np. wszedł kupić książki albo wykonać tam jakąś okazję, to po prostu stoi przez kilka sekund i zadanie w górnym lewym rogu znika. Moja koleżanka ma to samo po aktualizacji. Mam nadzieję, że to naprawią. A jak u was z księgarnią?

Vanessa 29.06.2013 09:05

The sims 3 rajska wyspa - rodzinka nie chce się załadować

No więc tak , wczoraj zainstalowałam dodatek rajska wyspa , dziś przed zakonczeniem roku szkolnego chciałam trochę pograć przestraszyłam się że nie będzie działać, bo 3 razy ładowałam rodzinkę i się nie chciała wyświetlić jednak w końcu się wyświetliła . Grałam w rodzinie Syrena .Teraz , po zakoczeniu chciałam pograć i co ? 2 razy już grę odpalałam a rodzina nie chcę się załadować . Za pierwszym razem wyskoczył raport ,a za drugim ładowanie cały czas stało w miesjcu proszę o pomoc bardzo mi zależy na tym dodatku , a nie chcę odinstalowywać simsów . :( proszę o pomoc!
Dodam ,że przed wejściem do gry wyskakuje mi ,że mam mało miejsca na dysku ( simsy są na dysku D) i jest napisane ,że mogą pojawić się problemy podczas gry więc może o to chodzi?Z góry dziękuję za odpowiedzi
aha przed chwilą zwiększyłam ilosć na dysku c i dalej nic. Nie mam ani jednego moda

ShiinaLP 29.06.2013 11:54

Odp: The sims 3 rajska wyspa - rodzinka nie chce się załadować

Vanessa, jeśli podejrzewasz, że problem może tkwić w małej ilości miejsca na dysku, to może spróbuj troszkę zwolnić? Pokasuj niepotrzebne pliki (zarówno z dysku D jak i C), możesz pobrać plik CC Cleaner i nim przeskanować komputer. Możesz także usunąć zapisy plików rodzin Simowych, którymi już nie grasz.

Plus pytanie- czy na pewno nie masz żadnych modów, które mogą być niezgodne z najnowszą aktualizacją gry?

Vanessa 29.06.2013 12:15

Odp: The sims 3 rajska wyspa - rodzinka nie chce się załadować

Już tak zrobiłam . Przed chwilą i dalej nic . Ja nie mam w ogóle modów .

redmoon 29.06.2013 12:43

Dziwaczne zacinanie się

Temat może trochę nie pasuje do sprawy, ale nic lepszego nie wymyśliłem :P. otóż po kilkudziesięciu minutach grania gra zacina się i za nic nie chce iść dalej, przez co muzę resetować kompa. Błąd pojawia się od kiedy zainstalowałem CPR.

Merenwenn 30.06.2013 08:35

mało simów w mieście

witam!
mam strasznie malo simsów w miescie . moze 3-4 osoby na dyskotece, ja ide po miescie to jak dobrze trafie to przejdzie jakis sim. to troche dziwne takie pustki w miescie ...
da sie to jakos naprawic?
z gory dzieki za pomoc

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:18.