TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Elektra 30.06.2009 14:18

Odp: Pytania i odpowiedzi

bouffe - Chyba dopiero jak usuniesz konto...
To ja mam pytanie Sciągne skin z owłosieniem tez zastąpi maxisowski?

Beep 30.06.2009 16:28

Tak, zastąpi.

qwerty12345 30.06.2009 17:47

a jezeli wykupi sie majatek (np. ksiegarnie) to co sie stanie po uzyciu polecenia "zwolnij sima"?

magda_kaulitz 30.06.2009 19:13

Gdzie mieszka Kasi Lengendarek (czy jak jej tam szło)??

ultraviolence 30.06.2009 19:17

Cytat:

Napisał magda_kaulitz (Post 1062130)
Gdzie mieszka Kasi Lengendarek (czy jak jej tam szło)??

Langerak :) To trójkowa Klementyna Lada.
EDIT: A ja mam pytanie... Co z tym podrzuconym dzieckiem u Zadeckiej i rodziną Zavarez?

dominik1291 30.06.2009 21:00

A ja mam takie pytanie:
Czy simowie których nie kontroluję ( sąsiedzi ), sami sobie kupują jakieś obiekty itd do swojego domu?

Mamełe 01.07.2009 06:42

Cytat:

Napisał Kubek (Post 1062418)
jeżeli grałem synem mojego sima, a ten syn był jako aktywna rodzina -
Sim umarł (ojciec - na innej parceli) i w jego domu, ani na cmentarzu nie ma jego grobu/pomnika.

Gdzie on się może znajdować ? W wyposażeniu również nie ma...
Matka również nie żyję.

Teoretycznie w mauzoleum powinna byc opcja "zajmij się zmarłymi", ale tylko wtedy jesli twój sim był z rodzicami najlepszymi przyjaciółmi.

Mrufka 01.07.2009 11:23

Cytat:

Napisał Kubek (Post 1062494)
niestety nie ma, czyli już nie odzyskam pomnika ?

mam znów ten sam problem, gdy zginął mi ten syn i jego żona, to ich synem groby postawiłem na cmentarzu. Potem gdy edytowałem miasto (cmentarz - by postawić płotki etc.) nagrobków nie było i nie ma.

czyli też straciłem ? :{

Na to wychodzi :( Ja zawsze mam urne w domu czy gdziekolwiek mi Sim umrze, a jeśli to przyjaciel z sąsiedztwa to jest opcja w katakumbach "zajmij sie zmarlymi". Widocznie dopadl Cie jakis blad w grze.

Mrufka 01.07.2009 11:31

Cytat:

Napisał Aguncja (Post 1061924)
Dziękuję za odpowiedź.

Owady można oddać do instytutu a kamienie? Czy można je sprzedać tylko w trybie kupowania?

Kamienie sie wysyla do obróbki za pomocą skrzynki pocztowej która stoi przed domem.Oni odsylaja Ci na drugi dzien. Jak sie juz ma troche doswiadczenia to dodają cos od siebie. Moja simka zawsze dostaje w promocji pare sztabek srebra.

Cytat:

Napisał dominik1291 (Post 1062215)
A ja mam takie pytanie:
Czy simowie których nie kontroluję ( sąsiedzi ), sami sobie kupują jakieś obiekty itd do swojego domu?

Jestem prawie pewna, że nie. Zmienilam kiedys aktywna rodzine. Potem wrocilam do starej i mieli identyczne umeblowanie. Do tego czasu zmajstrowali dwoje dzieci i te maluchy nie mialy ani nocnika, ani łóżeczka,nic! Spały na podłodze. Beznadziejna sprawa. Producenci zawalili to bardzo. Simy potrafia adoptowac mase dzieci, ale mebli sobie kupic nie moga.

okruszek 01.07.2009 13:44

Mam juz dosc tej 3-ki.Gra jest zrobiona na "odwal sie" .Stracilam cala pierwsza rodzine, nigdzie jej nie ma a im wiecej rodzin, ktorymi sie gra tym wiecej problemow. Teraz znikl mi niemowlak. Łózeczko stoi ,niemowlaka nie ma a tylko na dwa dni (simowe) przelaczylam sie na rodzine "Samotne Matki".Dzieje mi sie tak po zainstalowaniu patcha ,ktory powinien pomoc a chyba juz calkiem cos poplatali.
Ręce juz mi opadaja :(
Jest jakis sposob na granie kilkoma rodzinami czy dośmiertnie muszę grac jedną??

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:09.