![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
Aaa... to jest ten brzydki krasnal ogrodowy ;) dzięki
4 dniii |
Nie należy umieszczać linka do pirata na tym forum.... No chyba, że chce się bana... :P
A co do gnomów, to one czasami się trafiają, np. podczas prania pojawia się czasem gnom pralniczy. Te z katalogu są zwykłe i nic się z nimi nie dzieje. Te "niezwykłe" znikają i pojawiają się w innych miejscach i w innych pozach. |
ale ja np. nie mam pralki wiec jak ja moge se je zrobic?
|
Nie no fajnie, no to teraz będę mogłam iść i kupić kilka dni przed premiera mój wyczekiwany dodatek!W sumie 79zł to nie az tak drogo ;) no to jak kupie to napiszę :D
|
Podobno do gry nie dodadzą książeczki. Ale skąpcy - na wszystkim chcą oszczędzić.
|
co????? ale kijowo !!!! ale czemu?
|
Co to za gnom, który na tym zdjęciu stoi najbliżej bujaków i wygląda jak w stroju jaskiniowca? Z którego to dodatku? http://img.photobucket.com/albums/v8...nieuws3968.jpg
Mam całą serię, a nie wiedziałam nawet, że gnomy mogą się przemieszczać, myślałam, że są tylko dekoracją, dodawaną tradycyjnie do każdego dodatku, i nigdy ich nie kupowałam! Teraz na pewno kupię, podobają mi się te z Pokoleń :) |
nmin, jest to gnom, którego simy mogą przynieść z podróży w czasie. Dochodzi oczywiście w Karierze.
|
Dzięki, oczywiście mam Karierę, ale jakoś wehikuł czasu mnie nie bawił. Teraz go zbuduję, bo mam nowy cel w grze - zebrać wszystkie gnomy :D
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:58. |