![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
Cytat:
|
Ja grałam kiedyś tylko jedną rodzina i ona tez mi zniknęła.
Teraz zawsze po grze przenoszę folder The Sims 3 z Moich Dokumentów w bezpieczne miejsce, by w razie czego go potem podmienić. |
przeciez automatycznie robia ci sie kopie zapasowe to po jakiego grzyba przenosic folder ?
|
Czy jest jakiś inny sposób na wysłanie komuś sima, niż tylko przez zapakowanie do giełdy wymiany? Mogę ściągać, ale nie wysyłać. >.< Bardzo proszę o szybką odpowiedź. Nie jestem pewna, czy to, co wpakowałam na chomika zadziała. http://chomikuj.pl/Emi1806/Sims3/simy
|
Z tego co wiem, wystarczy skopiowanie odpowiedniego pliku ze spakowanym simem z folderu:
Dokumenty\Electronic Arts\The Sims 3\SavedSims :P Na drugim komputerze plik trzeba umieścić w tym samym miejscu. |
przeciez mozesz tutaj na forum wrzucic do pobrania
nasze dziela znaduja sie w katalogu export |
Hej! Czy komuś się zdarzyło, że gra się nagle wyłączyła? Cały zapis poszedł w pizduuu! Gracie sobie i pyk... i macie przed sobą pulpit. Wkurza mnie ta gra
|
Mi też się tak raz zdarzyło... strasznie to jest wkurzające... :(
|
Zdaje się że moja wersja jest nie kompletna... bo u Was nastolatki mogą nosić zegarki albo w piżamach jest do wyboru zwykła podkoszulka z krótkim rękawkiem?
|
Nie wiem czy to było już pisane czy nie, ale zastanawia mnie czy ciąża może nie przebiec dobrze?:| Zawsze po porodzie mam 'ciąża przebiegła dobrze.. bla bla bla'?
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:29. |