![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
^ Ciekawe czy będą sprzedawać simów w Store? :huh:
|
Cytat:
|
Nic nowego poza śmiercią ze śmiechu i Krowokwiatem. Były też jakieś opcje społecznościowe. Ogólnie... kicha... Podoba mi się zachowanie Simów, że takie naturalniejsze ździebko, ale to mam do tej gry, że ma ta grafikę jak dla dzieci. Już bym nawet tego CASt'a wybaczyła, ale nie wybaczę grafiki i braku basenów. Topienie Simsiaków zawsze było, jest i będzie największą frajdą! :P
|
No to na pewno :). Poza tym podobało mi się, że jak się sim wprowadza do domu to ma ze sobą walizkę :D
|
Wydaje mi się, że sobie coś z tymi basenami ubzduraliście :| Wątpię, żeby byli aż tak skąpi, że basenów nie będzie w podstawce. To jest niepodobne nawet do EA :|
@up A na to nie zwróciłem uwagi, muszę się przyjrzeć, jak będzie na YT ;P |
Co do tych basenów to się zgadzam.. W dwójce i trójce były w podstawie, a w czwórce by odjęli? Coś mi się wierzyć nie chce. Gdyby tak było to by chyba byli idiotami :D
|
http://youtu.be/lSxdPSmUm-k :D
Co do galerii... Wszystko wskazuje na to, że do grania w TS4 będzie wymagane połączenie z internetem. DRM, proszę państwa :| |
W której minucie jest ta walizka?
|
Cytat:
|
A skąd info o DRM? Kiedyś mówili, że go nie będzie, ale oni widać zmieniają zdanie jak rękawiczki.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:03. |