![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Nie wiem, czy to dobry temat, ale tam trudno.
Mam pytanie, czy po przeinstalowaniu systemu z windows 8 na windows 7 istnieje możliwość, że bezproblemowo odtworzą się simsy i inne gry? Od razu podaję parametry. Procesor: Intel Pentium CPU B980 2.40 GHZ Zainstalowana pamięć: 4.00 GB Typ systemu: 64 bity O karcie graficznej brak info. Proszę o szybką odpowiedź :) |
Pójdą, pójdą ;)
|
Store
Mam problem ,gdy chce coś ściągnąć ze store ,to Luncherze to jest ale w grze już tego nie ma ,a potem jak wyjdę z gry pisze ,,że nie jest zainstalowany już.Jak jest takie pytanie to przepraszam
|
No właśnie, a zainstalowałeś? :D
Jeżeli Ci się pobiera do pliku z *sims3pack (czy jakoś tak :|) to kliknij dwa razy na niego. Jeśli w *package to poszukaj odpowiedniego poradnika na forum. Jeśli jeszcze inaczej, to pojęcia nie mam :| nie pobierałam jeszcze nic ze Store. |
Dlaczego Simy nie mogą mi pójść do księgarni?? :(
|
Możesz dokładniej powiedzieć o co chodzi? Jak to "nie mogą"?
|
Jak każę im pójść do księgarni do stoją tych kilka simsowych minut w miejscu, a potem akcja się anuluje. Zdarzyło mi się do w Twinbrook, ostatnio tam też nie chciała mi Simka wejść do księgarni, ale jak już przeprowadziłam ją do Riverview to mogła. Czy ma to związek z używaniem testingcheatsenabled?
|
ABC3003 nie wiem, możliwe. Masz może jakieś mody?
|
Raczej z modem niż kodem. Mi się tak po zainstalowaniu NRASS zrobiło :|
Usunęłam i jest dobrze. |
Co to "NRASS"?
Btw. ostatnio też jedna z rodzin w menu głównym nie pokazała mi się normalnie, tylko z profilu, tak jakby wszyscy z nich patrzyli w nie wprost na mnie, tylko w prawo. Czy to też ma z tą księgarnią coś wspólnego? :| |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:15. |