|  | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Tutaj widać CAP na konsole. Wywiad~Mike Cox W wywiadzie z Ryan Vaughan widać gdzieś w 3 minucie i paru sekundach, jak koń robi identycznie, tak jak człowiek, gdy daje mu się w CAS cechę roztargnionego, bądź niezdarnego (nie pamiętam dokładnie). Więc wiadomo jaka cecha będzie dla zwierząt ;) | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Mam nadzieję, że zwierzęta będą mogły być niezdarne. Jeśli będę chciała zrobić psa podobnego do mojego, to ta cecha MUSI być :D | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Na tym filmiku widać regulację długości pyska przez suwaki :). No i jak się dobrze przyjrzeć, to widać też jakieś zmiany ogona u tego psa . | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Miejmy nadzieje, że wszystkie cechy zwierząt, nie będą typowo brane od Simów. Na razie na temat magicznego stworzenia cisza. To miasto na zwiastunie przypomina mi ulepszone Riverview. | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Ktoś pytał się kilka stron temu o cechy zwierząt, w internecie znalazłam cechy dla (podejrzewam) psów i kotów. niszczycielski dumny figlarny łapczywy odważny łagodny boi się wody głupi ryzykowny przyjazny leniwy płochliwy agresywny inteligentny szybki zwinny _+ cecha dla psa : lubi wodę +cecha dla kota : lubi ryby | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Cytat: 
 | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Mari777 podaj, proszę, linka do strony z tymi cechami. Jest coraz to więcej wywiadów, a w każdym jest to samo co w poprzednich. | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. http://twojesimy.blogspot.com/2011/0...harakteru.html tamte cechy są nie pamiętam z kąd, znalazłam nowąstronę z cechami | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. A ta lista jest potwierdzona przez EA ? | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Nie, jeszcze nie. | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:14. |