![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Cześć. mam problem. Gra the sims2 rezydencje i ogrody nie chce sie włączyć , niby sie ładuje ale nie włącza.Tydzień temu normalnie działała od tamtego czasu nie instalowałam dodatków z neta itp.
jak to naprawić?? |
Usuń pliki cache...
|
Usunęłaś te pliki? Plików cache się nie wgrywa, pojawiają się same po każdym włączeniu gry (moje dokumenty->ea games->the sims 2) i mogą później przeszkadzać w jej ponownym uruchomieniu. Jeśli nic nie wgrywałaś pewnie w tym leży problem. Albo może masz za mało miejsca na dysku C.
|
Tak, już działa
dzięki za pomoc :smile: |
Problem ze zmianą CAS'A!
Hej, wpadłam na to forum przypadkowo, nie mam pojęcia gdzie już zadać to pytanie... mam problem ze zmianą CAS'a przy tła Tworzeniu simów.
Miałam jakiś czas temu dodatek z internetu jakiś nieoficjalny pack i zmieniło mi się tło.. niby nic strasznego, ale przy robieniu simów, są one strasznie blade! Wiem, że w internecie pisze, że trzeba zrobić screen potem coś podmieniać, ale np. na modthesims są już gotowe, tylko nie wiem jak to podmienić, ktoś pomoże? :smile: |
Cytat:
Wywal z Downloads CAS!.package. Jeśli masz problem ze znalezieniem, wciśnij crtl+f i wpisz "CAS!.package". @down: spoko, nie czepiałam się złośliwie ; D |
Bardzo przepraszam, nie zauważyłam, że po jakiemuś innego napisałam hehe :D
starałam się raczej napisać bez błędów i w miarę poprawnie, a i tak coś zepsułam :) Znalazłam ten CAS ! Teraz tylko odpalić grę i sprawdzić, dziękuję Ci napisze jak sprawdzę :):) @Edit DZIĘKI CI BARDZO! :P w końcu moje simy jakoś wyglądają :) Mam w sumie jeszcze jedno pytanko.. jest pewien kod co się wpisuje do notatnika, żeby mieć więcej osób w rodzinie... a czy da się jakoś zrobić, żeby było więcej osób w grupie? :) |
No to teraz ja potrzebuje pomocy :(
Mam wszystkie oryginalne dodatki do the sims 2, podstawe mam "the sims 2 deluxe". Jakis czas temu zainstalowalam sobie wszystkie czesci i gralam bez dodatkow cc. Potem musialam je odinstalowac, bo robilam porzadek z dyskami. Teraz chcialam ponownie je zainstalowac i nagle.... "wystapil blad, gra nie moze zostac zaktualizowana ble ble ble" No jakim to cudem, wtedy dzialalo, a teraz niby cos mu nie pasi?? :/ Znowu musze "specjalnie" formata robic zeby pograc, bo grze cos nagle nie pasuje? HELP;( |
kur... przed reinstalem wszystko było w porządku. teraz na nowym kompie problem za problemem. jeden opisałem w pytaniach i problemach do OŻ, teraz mam drugi. Usunąły mi sie nagrobki u Ćwirów. tak same z siebie? o co do choelry chodzi? może to być wina inSima do OŻ kiedy mam zainstalowane RiO?
|
Witajcie :) Po zainstalowaniu najnowszych sterowników do karty graficznej (NVIDIA GeForce GT540M) mam straszny problem z grafiką, aby zobrazować sytuację załączam zdjęcie z Miłowa:
[IMG]http://i59.************/30c1zc4.jpg[/IMG] Może ktoś też miał ten problem po aktualizacji sterowników? :| Próbowałam zmieniać ustawienia w panelu sterowania Nvidii ale bez efektów. Proszę o pomoc :( |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:43. |