![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
No akurat ten krowokwiat i czytanie poezji mi się spodobało. :) Mroczny Kosiarz wygląda chyba tak jak na szkicach koncepcyjnych, ale mogę się mylić. Co do basenów, ja i tak nigdy ich nie budowałam, więc nie sprawia mi to różnicy czy będą czy nie. Dawno już zauważyłam brak zakładki strojów kąpielowych, co może być równoznaczne z brakiem basenów w podstawie. Nie zdziwiłabym się gdyby stroje kąpielowe i baseny pojawiły się w dodatku związanym z porami roku.
|
Cytat:
|
Cytat:
ups. W zwolnionym tempie zauważyłam, że to kosz na śmieci xD |
To tylko moje własne przypuszczenia. Nowe SC też miało takie DRM, chociaż to wcale nie było potrzebne i odbiegało od koncepcji całej serii.
Rozwiązanie na zasadzie czegoś w rodzaju Store z poziomu w TS3 jest sensowniejsze, ale wiecie... Wszystko się może zdarzyć. Nie ma basenów - dlaczego nie miałoby się wymagane połączenie z netem/Origin? |
Mi się całkiem podobało, ale martwię się tą galerią... śmierdzi trójką. no i znowu - umożliwiają tworzenie simów i domów. w dwójce przynajmniej dali fajny warsztat, gdzie można było robić ciuchy, włosy i rzeczy tego typu. nie wiem jak innych, ale mnie nie obchodzą czyjeś lalki czy ich domki dla lalek. Galeria będzie wysypiskiem śmieci brzydkich simów, w których jedni będą 100% maxis, a inni pełni błyszczących dodatków :( Po tym pokazie odechciało mi się jednak czwórki
|
przepraszam bardzo, a gdzie widzicie krowokwiata?
|
http://www.youtube.com/watch?v=MjR8IssCjLQ w 21 sekundzie widać, że Simka ma w dymku myśl dotyczącą kosmity. Poza tym jest ubrana w kosmiczny strój. To z pewnością nie przypadek, łatwo połączyć to sobie w spójną całość i wywnioskować, że w podstawie czwórki z dużym prawdopodobieństwem pojawią się kosmici. I jeszcze ta rakieta... Raczej nie zabraknie fajnych bajerów. :)
|
Cytat:
Cytat:
|
Rozwiewam wątpliwości: https://twitter.com/SimGuruHouts/sta...87105467064321
Cytat:
|
Może ktoś, kto ma Twittera mógłby się o te nieszczęsne baseny zapytać? :| Mało prawdopodobne, że odpowiedzą, ale może jednak... ;P
@down Randki na basenie są ok :v |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:41. |