![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Dzięki za informacje :) Może rzeczywiście to wina jakiegoś programu. Sama nie wiem.
Mam jeszcze pytanie: czy macie wśród ozdób dla nastolatek zegarek i czy w piżamach, też u nastolatek - koszulkę z krótkim rękawkiem? U mnie tego nie ma a zdaje się że jak najbardziej być powinno. Może to z powodu dodatków ??? |
Cześć, zna ktoś w was stronkę gdzie można ściągnąć mod, który odblokowuje dodatkowe cechy charakteru? Szukałam na Internecie, ale nigdzie nie znalazłam takiego modu. Z góry dzięki.
|
z innej beczki ,nie doszlem jeszcze czy soudtracki z custom music odtwarzane sa w grze , wie ktos ?
|
Jeżeli dobrze zrozumiałem twoje pytanie vezi, to własnej muzyki można słuchać dzięki wieży stereofonicznej,wystarczy ją włączyć i wybrać gdzieś tam Własna Muzyka czy coś takiego. ;)
|
Czy wiecie ile może żyć Sim po ustawieniu długości życia "Długie"? Bo dziadek w mojej rodzince ma 220 dni i zastanawiam się kiedy wreszcie zwolni wnukowi pokój hehe.
|
Ok, to będzie wręcz śmieszne... Ale gdzie można znaleźć opcje "przejdź na emeryturę"?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Kiedy klikam na cmenatrzu zajmuj się zmarłymi, pojawia się prostakącik z takim jakby grobowcem i pisze rodzina widmo. I co mam dalej z tym zrobić??
|
Nie wiedziałam że zadaje aż tak trudne pytania...
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:21. |