TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Aguncja 02.07.2009 12:46

Odp: Pytania i odpowiedzi

Dzięki za informacje :) Może rzeczywiście to wina jakiegoś programu. Sama nie wiem.
Mam jeszcze pytanie: czy macie wśród ozdób dla nastolatek zegarek i czy w piżamach, też u nastolatek - koszulkę z krótkim rękawkiem? U mnie tego nie ma a zdaje się że jak najbardziej być powinno.
Może to z powodu dodatków ???

will241 02.07.2009 13:17

Cześć, zna ktoś w was stronkę gdzie można ściągnąć mod, który odblokowuje dodatkowe cechy charakteru? Szukałam na Internecie, ale nigdzie nie znalazłam takiego modu. Z góry dzięki.

vezi 02.07.2009 17:18

z innej beczki ,nie doszlem jeszcze czy soudtracki z custom music odtwarzane sa w grze , wie ktos ?

CrypearL 02.07.2009 17:36

Jeżeli dobrze zrozumiałem twoje pytanie vezi, to własnej muzyki można słuchać dzięki wieży stereofonicznej,wystarczy ją włączyć i wybrać gdzieś tam Własna Muzyka czy coś takiego. ;)

Mrufka 02.07.2009 18:53

Czy wiecie ile może żyć Sim po ustawieniu długości życia "Długie"? Bo dziadek w mojej rodzince ma 220 dni i zastanawiam się kiedy wreszcie zwolni wnukowi pokój hehe.

Padzi 02.07.2009 19:01

Ok, to będzie wręcz śmieszne... Ale gdzie można znaleźć opcje "przejdź na emeryturę"?

Levkoni 02.07.2009 19:12

Cytat:

Napisał Mrufka (Post 1063800)
Czy wiecie ile może żyć Sim po ustawieniu długości życia "Długie"? Bo dziadek w mojej rodzince ma 220 dni i zastanawiam się kiedy wreszcie zwolni wnukowi pokój hehe.

Tak to właśnie jest, długość życia w opcjach to wartość minimalna, a sim może żyć dłużej.

Cytat:

Napisał Padzi (Post 1063809)
Ok, to będzie wręcz śmieszne... Ale gdzie można znaleźć opcje "przejdź na emeryturę"?

Klikasz na telefonie i przechodzisz na emeryturę. Ta opcja jest tylko wtedy, iedy pracujesz od młodości, niestety, jeśli znajdziesz pracę już jako staruszek, to wtedy tej opcji nie ma... nie wiem czemu.

Mrufka 02.07.2009 19:31

Cytat:

Napisał theground (Post 1063829)
Tak to właśnie jest, długość życia w opcjach to wartość minimalna, a sim może żyć dłużej.

Ale ile dni jeszcze...? Może on jest jakiś nieśmiertelny? Bo pasek życia miał zapełniony już wiele dni temu.Jak jest u Was?

magda_kaulitz 02.07.2009 19:49

Kiedy klikam na cmenatrzu zajmuj się zmarłymi, pojawia się prostakącik z takim jakby grobowcem i pisze rodzina widmo. I co mam dalej z tym zrobić??

Aguncja 02.07.2009 19:54

Nie wiedziałam że zadaje aż tak trudne pytania...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:21.