TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

claudia_o 02.07.2009 19:52

Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:

Napisał Aguncja (Post 1063527)
Dzięki za informacje :) Może rzeczywiście to wina jakiegoś programu. Sama nie wiem.
Mam jeszcze pytanie: czy macie wśród ozdób dla nastolatek zegarek i czy w piżamach, też u nastolatek - koszulkę z krótkim rękawkiem? U mnie tego nie ma a zdaje się że jak najbardziej być powinno.
Może to z powodu dodatków ???

Nastolatki nie mogą nosić zegarków, ale za to mogą nosić koszulki z krótkim rękawem jak piżamę, ale oczywiście jeszcze z majtkami ;P

Połówka 02.07.2009 20:12

A ja mam pytanko...Jak można zrobic strajk przed ratuszem ? ;d

Levkoni 02.07.2009 21:30

Cytat:

Napisał Mrufka (Post 1063849)
Ale ile dni jeszcze...? Może on jest jakiś nieśmiertelny? Bo pasek życia miał zapełniony już wiele dni temu.Jak jest u Was?

No tak bo pasek ma miejsce tylko na tyle dni, ile ustawisz w opcjach, zapełnia się, a potem simy mogą żyć dalej. To może być różnie, nie jest powiedziane, ile. Może Ci umrzeć następnej nocy, a możesz czekać kolejne 10 dni. U mnie sim przy epickim życiu miał żyć 960 dni, a umarł mając ponad 1020 dni :D czyli żył ponad 60 dni dłużej :)

Cytat:

Napisał magda_kaulitz (Post 1063872)
Kiedy klikam na cmenatrzu zajmuj się zmarłymi, pojawia się prostakącik z takim jakby grobowcem i pisze rodzina widmo. I co mam dalej z tym zrobić??

Rozumiem, że musiał ktoś umrzeć z przyjaciół, skoro pojawiła Ci się taka opcja. W tym prostokąciku powinny być nagrobki zmarłych przyjaciół. Możesz je stamtąd zabrać. Ewentualnie możesz tam wsadzić nagrobki.

ultraviolence 02.07.2009 21:36

Cytat:

Napisał Tincia (Post 1063934)
A ja mam pytanko...Jak można zrobic strajk przed ratuszem ? ;d

Samemu raczej nie można go wywołać. Można się tylko na niego natknąć w mieście.

Levkoni 03.07.2009 11:32

Cytat:

Napisał helena (Post 1064051)
Samemu raczej nie można go wywołać. Można się tylko na niego natknąć w mieście.

Ale można się do niego przyłączyć ;)

MatkaPolka 03.07.2009 13:01

A ja mam pytanie...jak zorganizować ślub? Bo już parę razy moje simy się ożeniły/wyszły za mąż, ale był to taki "cichy" ślub. To znaczy, była opcja (nie pamiętam dokładnie) "weź cichy ślub". A da się zrobić ślub z gośćmi, biała suknią?
Dzięki za odp :)

Mamełe 03.07.2009 13:13

Cytat:

Napisał MatkaPolka (Post 1064452)
A ja mam pytanie...jak zorganizować ślub? Bo już parę razy moje simy się ożeniły/wyszły za mąż, ale był to taki "cichy" ślub. To znaczy, była opcja (nie pamiętam dokładnie) "weź cichy ślub". A da się zrobić ślub z gośćmi, biała suknią?
Dzięki za odp :)

Po zaręczynach opcja przyjęcia weselnego będzie w telefonie. Ale i tak w porównaniu z TS2 to lipa jest. U mnie na przykład na ślub z weselem nie przyszła panna młoda...

magda_kaulitz 03.07.2009 15:22

Kiedyś jak moja simka była w ciąży była opcja "zapytaj o płeć dziecka" czy jakoś tak i nigdy więcej ta opcja się nie powtórzyła. Co trzeba zrobić żeby znowu ona była??

magda1984 03.07.2009 15:30

Czy można w takim domowym stawie mieć ryby?
Kupiłam dom, na swojej parceli mam staw i zero ryb.
Chce mieć oczko wodne ma ktoś pomysł???

qwerty12345 03.07.2009 15:34

na poczatku masz ryby(ja mialem) a jak duzo masz ryb w ekwipunku to mozesz wpuscic ryby do swojego stawu

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:53.