![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
MOżna raczej?? A wyłowiłaś jakieś ryby zey spróbować je tam wsadzić??
|
Cytat:
|
czy the sims 3 będzie działać na procesorze AMD Athlon 64 X2 2.7 GHz
2.56 GB RAM Grafika Radeon X550 512 MB SM - 2.0 DX - 10.0 |
Cytat:
|
mam problem złowiłam 10 złotych rybek i byłam akurat na cmentarzu i chciałam wędkować. Ale pojawiła sie nowa opcja oczywiście Madzia nie wiedziała do czego służy więc zupełnie niechcąco zarybiła staw na cmentarzu złotymi rybami. I teraz mam problem jak simem sprawdzse wode to są napisane tylko złote rybki nic innego żadnej nieznanj ryby . Czy moge odzyskac jakos rybe śmierci ?
|
Mimo wszystko nie pojawia się ona po północy w wodzie? Można to poznać po charakterystycznym "dymku" :P
|
u mnie często sim łowi ryby nie "znalezione" w stawie :) A kiedy złowił Rybę Śmierci,to się wciągnął i wyłowił około 4-5 na raz coraz lepszej jakości ;]
PYTANIE WAMPI: A ja mam takie ciekawe pytanie - czy jest opcja doboru stylu do całego pokoju od razu ? Czy trzeba sobie jakieś odcienie zapisywać i potem po kolei każdy mebelek klikać i zmieniać ramę/tkaniny itp? W filmiku było widać i pewnie za stara jestem, żeby się nabierać na to, że tak się da.... Ale może się da? :D |
Cytat:
|
Wampi - niestety,musisz wszystko osobno ustawiać.Jedyne do czego można od razu ustawić styl,to podłoga i ściany ;p
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:36. |