TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia II (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65876)

Cheyenne 14.10.2013 10:28

Odp: Forumowa Mafia II

Kiepska teoria, jak wszystkie moje :D

Katerina 14.10.2013 10:28

MPS - nie chdoziło mi, że jest w mafii, ale gdyby była to by jej nie zabijali. ;)

redmoon 14.10.2013 10:29

zgadzam się z cheyenne. musimy kompletnie zmienić sposób myślenia.

Mroczny Pan Skromności 14.10.2013 10:30

Alexandra, no wiem, a ja doprecyzowałem :D

Katerina 14.10.2013 10:35

Ok, no więc dzisiaj na Evera, a jesli źle trafimy to zmieniamy tok myślenia?

Diana 14.10.2013 10:41

Cytat:

Napisał Flo (Post 1767294)
Chey, oczywiście ze jest podejrzana. ;p Dla mnie od samego początku, akurat zaczęła się udzielać gdy ja i Don zaczęlismy ją podejrzewać...

Co do zarzutów tego typu, które już parę razy się pojawiały: co to za argument? Poza tym to nie jest prawda i ty to wiesz, chyba, że nie nadrabiasz tych postów z tematu, kiedy ciebie nie było na forum. Wiem, tłumaczy się tylko winny, a ja w mafii nie jestem (chociaż co to za dowód, jak ktoś tak napisze?), ale takie "dowody" zupełnie niezgodne z prawdą po prostu mnie wkurzają. To naprawdę wygląda, jakbyś za wszelką cenę chciała zrzucić uwagę na mnie.

Poza tym to chyba zagłosuję dziś na Everplastika. Myślałam, że dziś zginie, w końcu Yuki na niego głosowała. Może po prostu tym razem Yuki dobrze trafiła, Ever jest w mafii i wiadomo, że mafia swojego nie załatwi?

Edit: poprawka, WCZORAJ zginie :P

Meryam 14.10.2013 11:03

Ja uważam, że mafia może na początku kierowała się głosowaniem Yuki, ale teraz, gdy ich rozgryźliśmy, postanowili zmienić tok myślenia. Albo teraz Yuki trafiła i nie chcieli zabijać swojego.
Poza tym, muffin napisała, że mogłaby rozgryźć dzisiaj mafię, więc zaczęli się jej obawiać i ją zlikwidowali.

Cheyenne 14.10.2013 11:10

Kurcze, Yuki budzi u mnie morze wątpliwości i domysłów. Bo może być mafiosem, mieszkańcem ze szczęściem do typowania albo Cattanim. To najbardziej skomplikowana postać w całej grze i mam wrażenie, że mafia niedługo ją odstrzeli- chyba, że Yuki do niej należy. Straaaaaasznie dziwna postać. :O

Katerina 14.10.2013 11:18

Chey - Yuki i Bjork to chyba dwie najdziwniejsze postacie. Niby obie mądrze bardzo gadają, a jednocześnie są strasznie podejrzane. Już nie ogarniam niczego. :/

A co do głosowania na kolejne dni, pamiętajcie o tym co powiedziałam. Mafia mogła sobie ustalić "Ty się udzielasz, a ty nie, ty tak, a ty nie". Bo gdyby każdy z nich milczał, to byłoby bardzo podejrzane, a gdyby każdy sie wydzierał to też byłoby podejrzane. :apsmug:

Cheyenne 14.10.2013 11:28

Moje propozycje do odstrzału:
-Everlasting;
-Björk;
-Yuki;
-Diana.
To tak na razie, +kolejność nieważna, i to tylko moje typy :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:28.