![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Kiepska teoria, jak wszystkie moje :D
|
MPS - nie chdoziło mi, że jest w mafii, ale gdyby była to by jej nie zabijali. ;)
|
zgadzam się z cheyenne. musimy kompletnie zmienić sposób myślenia.
|
Alexandra, no wiem, a ja doprecyzowałem :D
|
Ok, no więc dzisiaj na Evera, a jesli źle trafimy to zmieniamy tok myślenia?
|
Cytat:
Poza tym to chyba zagłosuję dziś na Everplastika. Myślałam, że dziś zginie, w końcu Yuki na niego głosowała. Może po prostu tym razem Yuki dobrze trafiła, Ever jest w mafii i wiadomo, że mafia swojego nie załatwi? Edit: poprawka, WCZORAJ zginie :P |
Ja uważam, że mafia może na początku kierowała się głosowaniem Yuki, ale teraz, gdy ich rozgryźliśmy, postanowili zmienić tok myślenia. Albo teraz Yuki trafiła i nie chcieli zabijać swojego.
Poza tym, muffin napisała, że mogłaby rozgryźć dzisiaj mafię, więc zaczęli się jej obawiać i ją zlikwidowali. |
Kurcze, Yuki budzi u mnie morze wątpliwości i domysłów. Bo może być mafiosem, mieszkańcem ze szczęściem do typowania albo Cattanim. To najbardziej skomplikowana postać w całej grze i mam wrażenie, że mafia niedługo ją odstrzeli- chyba, że Yuki do niej należy. Straaaaaasznie dziwna postać. :O
|
Chey - Yuki i Bjork to chyba dwie najdziwniejsze postacie. Niby obie mądrze bardzo gadają, a jednocześnie są strasznie podejrzane. Już nie ogarniam niczego. :/
A co do głosowania na kolejne dni, pamiętajcie o tym co powiedziałam. Mafia mogła sobie ustalić "Ty się udzielasz, a ty nie, ty tak, a ty nie". Bo gdyby każdy z nich milczał, to byłoby bardzo podejrzane, a gdyby każdy sie wydzierał to też byłoby podejrzane. :apsmug: |
Moje propozycje do odstrzału:
-Everlasting; -Björk; -Yuki; -Diana. To tak na razie, +kolejność nieważna, i to tylko moje typy :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:28. |