TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Jak wygląda życie twoich simów w the sims 2? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=10736)

Baś 23.11.2008 14:13

Odp: Jak wygląda życie twoich simów w the sims 2?

Reeety, u mnie katastrofa za katastrofą.. I oczywiście nigdy nie wiem kto z kim jest.. xD

niepokorna 23.11.2008 14:25

To zależy jakich simów ^^
Jak tych od FS to jeden wielki bajzel :P
Raz potrzebuję zdjęcia simki z jednym facetem, a to z drugim... ;)
Simy maxistowskie mają u mnie normalne życie, tj. mają pracę, dużo kasy, fajne domy i dzieci :D

Alisha 23.11.2008 14:52

Jak wygladalo? :|
Sa szczesliwi, bo uzywalam kodów. Maja duzo kasy (Motherlode). Stworzylam takze wlasne otoczenie z róznymi dziwacznymi simami, moze kiedys dam sciagnac? :D
Kosmici, Zombie, czarne charaktery...
1 simka jest czarownica (nie do konca prawdziwa, szczególnie ze nie zdazylam zainstalowac OZ), i szla sobie na parcele publiczne i...
Zamieniala wszystkich simów w male dzieci! xD :D :P
Pózniej mialam klopoty z listonoszem, ale chociaz rachunków nie dostawalam... :D Z gazeciarzami tez byl problem, bo ciagle pisalo 'Force error' (boolProp) ale udalo mi sie wymyslic patent zeby sie nie blokowali... xD
Kiedy z. wróci, zamierzam zrobic pewna rodzinke...:
Nazwisko: Problemix
Osoby: 2 malzenstwa: Tom i Petronela P. - malzenstwo - emeryci; Tom jr. i Dora - T. to syn T., sa malzenstwem.
Aspiracje:
Pragnienie Romansowania: Dora i Tom
Pragnienie Stworzenia rodziny: Petronela i Tom jr.
Dzialania: duzy dom, a Tom zacznie romasowaz z zona syna, Dora. I urodzi im sie dziecko! xD Bedzie wlasnym wujkiem, to bedzie chlopiec xD :P :D
W kazdym razie mam naprawde szalone pomysly i zamierzam posciagac sobie dodatki z neta zeby ich dodatkowo urozmaicic... :D
Uzalezniona od boolProp TestingCheatsEnabled true :P

Swampfire 23.11.2008 15:12

Katastrofa za katastrofą ,takie jest życie moich simów.

mysza95 29.11.2008 18:14

Kiedyś moje simy miały życie bez zmartwień połączone z normalnym życiem.Np. wpisywałam kody na kasę budowałam dom marzeń wyposażałam w super drogie meble.Zostawało mi gdzieś z 2000 simoleonów i później normalne życie.Praca, dom, praca, dom.Teraz już nie wpisuję kodów na kase i gram normalnie.Buduję dom lub kupuję gotowy, a później remontuję go z każdą wypłatą lub awansem.Telenowel nigdy nie robiłam i robić nie będę (mam za słaby procesor i kartę graficzną :P).

chupa_chups 15.02.2009 13:50

U mnie jest normalnie jak w 'Modzie na sukces'... Ten ją zdradza, ale ona nie jest lepsza, bo ma dziecko z innym itp...

Aya de Chat 15.02.2009 15:39

U mnie byle udziwnić :d wykorzystuję wszelkie mozliwosc stworzeń typu wampiry, simorośle, wiedźmy. I istna telenowela, rozbijanie rodzin itp;dd

Nomad 15.02.2009 18:43

Ostatnio gram Grafem Orlokiem (Nosferatu) jest wampirem i na podwórku ma pokaźny cmentarzyk, z sąsiadów których nie lubi, no i lochy gdzie są przetrzymywani do chwili zgonów, różnych zresztą.

Searle 16.02.2009 10:43

U mnie wszystko w simowym świecie jest poukładane, a życie jest po prostu sielanką :)

ZuuZaa 17.02.2009 08:47

'wenezuelska telenowela' xD
u mnie wszyscy sa ze soba po kolei, ciagle rozpadaja sie rodziny i powstaja nowe :3

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:26.